Rehabilitācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
fizioterapija Jēkabpilī, fizioterapeita konsultācija Jēkabpilī, ārstnieciskā vingrošana Jēkabpilī, rehabilitācija

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Līvānos, fizioterapija Līvānos, fizioterapeita konsultācija Līvānos, ārstnieciskā vingrošana Līvānos, rehabilitācija

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Pļaviņās, fizioterapija Pļaviņās, fizioterapeita konsultācija Pļaviņās, ārstnieciskā vingrošana Pļaviņās, rehabilitācija

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Rēzeknē fizioterapija Rēzeknē, fizioterapeita konsultācija Rēzeknē, ārstnieciskā vingrošana Rēzeknē, rehabilitācija
ZL.LV iesaka

Vieško Dace, fizioterapeite Talsos

Lielgabalu 6a-2.st., Talsi, Talsu nov. LV-3201
Fizioterapija, fizioterapeits, fizioterapeite, masāžas, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, stājas korekcija, slinga terapija. Pilates vingrošana, Pilates vingrošanas sistēmas, ciguna, ciguna vingrošana, individuāla vingrosana.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Muguras sāpes, manuālā terapija, mugurkaula diska trūce, Muguras sāpes osteohondroze, dziedniecība, isiass, starpribu neiraliģija, radikulīts, trīszarnu nerva iekaisums, sēžas nerva iekaisums, diska trūce, muguras skriemeļu nobīdes, mugurkaula traumas, mugurkaula diagnostika, artrīts, artrozes, locītavu traumas, bursīts, osteofiti,

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
fizioterapeits, fizioterapeita vizīte mājās, Fizioterapeita izsaukums uz mājām Rīgā, Fizioterapeita izsaukums uz mājām Jūrmalā, Fizioterapeits mājas vizīte Jūrmalā, Fizioterapeits mājas vizīte Rīgā, Fizioterapeits Jūrmalā, Fizioterapeita pakalpojumi Jūrmalā, Fizioterapeits Rīgā, Fizioterapeits bērniem Jūrmalā, labs fizioterapeits

Māra Jākobsone, masiere

Kuršu 18-2.st., Liepāja LV-3401
Ārstnieciskā masāža, masāža, masāžas, masiere Jākobsone Māra, klasiskā masāža, masieris Liepājā, masieris Liepājā, masāža Liepājā, masāža pēc traumām, masieri, masiere Māra Jākobsone, masāža cilvēkiem ar kustību traucējumiem, tirpstošas rokas, sāpoša mugura, banku masāža, teipošana, masāža pie tirpstošām sajūtām kājās, masāža pie

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3e, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Dziedātāja-Baķe I., masiere

Pērnavas 3, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Medicīniskā palīdzība: rehabilitācija

Svikle Marija, sertificēta fizioterapeite

Jomas 28 k.2, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Fizioterapija (pirms/pēc locītavu endoprotezēšanas, pēctraumu periodā, elpošanas un sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanas gadījumos), individuāla vingrošana pieaugušajiem un bērniem, grūtnieču vingrošana, pēcdzemdību vingrošana, Bobata vingrošana zīdaiņiem, koriģējošā vingrošana bērniem, fizioterapeita konsultācijas un vingrojumu kompleksa sastādīšana, kinezioloğiskā teipošana, ārstnieciskā masāža. Darba laiks: pēc pieraksta.

Liri Massage, SIA

Matīsa 33, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss ✓ Reiki distancētais seanss ✓ Mugurkaula enerģētiskā dziedināšana ✓ ANTI-Migrēnas masāža Reiki skola:

Aicinu Jūs apgūt jaunas zināšanas un iemaņas Reiki dziedināšanā. Par Reiki dziednieku var kļūt jebkurš, taču tam ir nepieciešamas zināšanas un instrumenti, ar kuriem Jūs varēsiet dziedināt sevi un savus tuvākos. Jūs iemācīsieties ne tikai izārstēt saasinājušās un hroniskas kaites, bet arī dziedināt mentālā, emocionālā un garīgā līmenī.

Rezultātā Jūs atgūstat dzīvesprieku, paaugstinās darbaspējas, atgūsiet iekšējo mieru un pašpārliecinātību, atbrīvosieties no bailēm, no spriedzes, fobijām, panikas. Varēsiet palīdzēt dzīvniekiem, augiem, dziedināt no attāluma, uzlabojas savstarpējās attiecības ģimenē un darbā, nekļūdīga jaunas darba vietas atrašana, karjeras izvēle, jaunas mašīnas, mājas iegāde, lai varētu dzīvot pilnvērtīgu un mierpilnu dzīvi. To visu Jūs apgūsiet Līgas Brencsones Reiki skolā. Apmācības notiek klātienē, online, individuāli un nelielās grupās. Sniedzu arī individuālus Reiki seansus attālināti un klātienē. Konsultācijas ar rūnu izlikumiem par dažādām Jums interesējošām tēmām. Vairāk info ligareiki.site. Pieteikties varat pa tālruni 26784588 vai rakstiet PM.

ZL.LV iesaka

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ingrīdas Šilbergas ārsta prakse ginekoloģijā - ginekoloģijas centrs, SIA Heala

Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!!!
Brīvības gatve 410, Rīga LV-1024
Pakalpojumi:: ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Grūtnieču aprūpe  ✓ Ultasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Pēcdzemdību vingrošana ✓ Ginekoloģisko saslimšanu diagnostika un ārstēšana ✓ Fizioterapija ✓ Vingrošana ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Dežūrārsti un neatliekamā palīdzība

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Kārsavas slimnīca, SIA, Dienas stacionārs

Vienības 52, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Apraksts:

"Kārsavas slimnīca" veic veselības un sociālās aprūpes funkcijas. Slimnīca apkalpo Kārsavas novada iedzīvotājus no Kārsavas pilsētas un pagastiem: Salnavas, Mērdzenes, Mežvidu, Malnavas un Goliševas, kā arī blakus novadu iedzīvotājus. Kārsavas slimnīca ir patstāvīga saimnieciska vienība ar juridiskas personas tiesībām. Slimnīcas pakalpojumu sniegšanas teritoriālajā zonā - Kārsavas novadā - strādā 4 primārās veselības aprūpes ārsti. Pagastos darbojas feldšeru punkti, kuros pēc noteikta grafika ierodas uz pieņemšanu primārās veselības aprūpes ārsti. Vides pieejamība pacientiem ar īpašām vajadzībām.

Betas nams, SIA

Raunas 3a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
"Betas nams" pakalpojumi:: ✓ Geštaltterapija, psihoterapija Geštaltterapija spēj palīdzēt, ja radušās indivīda iekšējās problēmas, savstarpējo attiecību, ģimenes, personīgās izaugsmes problēmas, psiholoģisku traumu gadījumos, brīžos, kad cilvēku piemeklējušas sēras, zaudējums, problemātiski sapņi vai radušies eksistenciāli jautājumi, depresivitātes gadījumos, kā arī pie izdegšanas sindromiem vai veģetatīvās distonijas un dažādos citos gadījumos. ✓ Smilšu spēļu terapija Bērnībā katrs noteikti ir spēlējies smiltīs pie jūras, upes vai smilšu kastē. Ļaut sausām smiltīm birt caur pirkstiem... Smiltīm, pielejot ūdeni, tās var mīcīt, veidot smilšu kūkas, kalnus, pilis, tuneļus. Mums ir atmiņas par to, kā āda izjūt sausas un siltas, vēsas un mitras smiltis, kas aicināt aicina darboties ar tām. Atmiņu kamols glabā izjūtas kopā ar agrākiem sapņiem, vientulību vai prieku...  ✓ Mākslas terapija Mākslas terapijā svarīgs ir radošais process un tā rezultāts, pārdomas un arī saruna ar mākslas terapeitu pēc radošā procesa, ņemot vērā katra vēlmes un iespējas.