Rehabilitācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
abdominālā ķirurģija, krūšukurvja ķirurģija, ortopēdiskās operācijas, osteosintēze, fizioterapija, rehabilitācija

Atipiskās protezēšanas laboratorija, SIA

Liepājas 3, Rīga LV-1002
saslimšanām, sekām pēc krūšu un jostas skriemeļu lūzumiem un citiem gaitas un kustību traucējumiem, mājas rehabilitācija

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
seboreja, psoriāze, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, rehabilitācija

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Tehniskā ortopēdija, ortozes, apavi, cietās ortozes, mīkstās ortozes, ortopēdiskie apavi, rehabilitācija

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Ābele Daina - audiologopēda prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Rehabilitācijas pakalpojumi ambulatori un pie pacienta mājās. Oro-miofunkcionālā terapija. Darbības laiks pēc pieraksta. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic pacientu komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju, terapiju un rehabilitāciju personām jebkurā vecumā, kurām ir dažādu etioloģiju izraisīti runas, valodas (mutvārdu un rakstu valodas), balss, dzirdes un rīšanas traucējumi. Teipošana pie runas un valodas traucējumiem. Ārstniecības iestādes kods: 8402-00074

ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētās darbnīcas

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts personām darbspējīgā vecumā darba prasmju un iemaņu attīstīšanā ✓ Ēdināšana ✓ Darba prasmju attīstīšana personām ar garīga rakstura traucējumiem ✓ Soc. darbinieka un speciālistu konsultācijas ✓ Brīvā laika pasākumi ✓ Grupu nodarbības ✓ Informēšanas un izglītošanas pasākumi ✓ Sociālo prasmju attīstīšana, uzturēšana un pilnveidošana

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Pārventas poliklīnika

Talsu 39a, Ventspils LV-3602
Apraksts: Plaša profila ambulatorie medicīniskie pakalpojumi. Obligātās veselības pārbaudes. Šoferu medicīniskās pārbaudes. Jūrnieku, peldošā sastāva medicīniskās komisijas, sertifikāti.

Alojas veselības aprūpes centrs, SIA

Rīgas 10, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Apraksts:

Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcija - Alojas veselības aprūpes centrs. Aprūpējam pensijas vecuma cilvēkus, invalīdus ar fiziska rakstura traucējumiem vai ar garīga rakstura traucējumiem, I un II grupas invalīdus.

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.