Rekonstrukcija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Rekonstrukcija , renovācija, montāžas darbi, fasādes rekonstrukcijas, vēsturisku ēku atjaunošana, restaurācija

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
, krāsošana, materiāli, interjers, interjeru izbūve, interjera dizains, fasādes darbi, jumti, jumtu rekonstrukcija , , Jumta seguma ieklāšana, Renovācija, Rekonstrukcija , Vienkāršotā atjaunošana, Dzīvojamo telpu renovācija

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu.

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

GSA projekts, SIA

Pulkveža Brieža 9a-9, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Būvprojekta vadība ✓ Pilna būvprojekta izstrāde ✓ Interjers ✓ Arhitektūra ✓ Autoruzraudzība ✓ Klienta interešu pārstāvniecība būvniecības procesā Arhitektūra un projektēšana:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze, esot uzticamam partnerim un pildot vadošo lomu būvprojektu izstrādē, vadībā un realizācijā. Uzkrātā pieredze ļauj realizēt ieceres, radot funkcionālu un augsti kvalitatīvu telpu un vidi. Darbības laikā izstrādāti daudzveidīga mēroga un profila risinājumi, sākot no privātiem interjeriem un individuālajām dzīvojamām mājām līdz liela apjoma budžeta, valsts un pašvaldību pasūtījumiem ar apjomīgiem projektēšanas un realizācijas termiņiem.

Arra, SIA

Skolas 21-510, Rīga, LV-1010
Apraksts: Projektēšanas pakalpojumi

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

AEG Projektu birojs, SIA

Ģimnastikas 44-3, Rīga LV-1004
Apraksts: Projektēšanas birojs SIA ”AEG projektu birojs” ar praktizējošiem sertificētiem būvspeciālistiem ir iekļauts Latvijas Republikas būvkomersantu reģistrā, un komandā ar sadarbības partneriem sniedz saviem klientiem projektēšanas pakalpojumus būvniecības nozarē. Uzņēmums piedāvā atbildīgi veikt būvprojektu izstrādi un vadību, sākot no priekšizpētes līdz būves nodošanai ekspluatacijā.

Zaiga Ābele, arhitekte

J.Čakstes 15-7, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Arhitektūras birojs piedāvā:: ✓ Sagatavot būvniecībai nepieciešamo dokumentāciju gan jaunu ēku būvniecībai, gan pārbūvei vai ēkas atjaunošanai ✓ Būvprojekta sastāvu pēc klienta vēlmēm – pilnā apjomā vai tikai arhitektūras daļa ✓ Sagatavojam apliecinājuma kartes vai paskaidrojuma rakstus ✓ Projekti tiek izstrādāti un saskaņoti atbilstoši LR Būvnormatīvu prasībām ✓ Elastīgs darba laiks, saskaņojam ar klienta iespējām ✓ Izbraucam uz objektu, apsekojam ēkas tehnisko stāvokli

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Pārbūve, rekonstrukcija . Ražošanas, dzīvojamo, biroja un sabiedrisko ēku rekonstrukcija .

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili