Rekonstrukcija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Āres EG, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115
Ekskavatori, grāvju rakšana, meliorācijas darbi, meliorācija, meliorācijas sistēmu rekonstrukcija , ceļu, Meliorācijas sistēmu rakšana, tīrīšana Zemgalē, grants ceļu būvniecība, meliorācijas sistēmu uzturēšana, rekonstrukcija

PPS, SIA

Lejupes 15, Rīga LV-1076
Apkures katls, apkures katlu apkope, apkures sistēmu ierīkošana, apkures sistēmas rekonstrukcija , silto

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Līva" ir standarta klases viesnīca Liepājā ar vairāk nekā pusgadsimtu senu vēsturi. "Līva" piedāvā 115 viesu numuriņus, kas iekārtoti un aprīkoti atbilstoši dažādu viesu ‒ gan aktīvu darījumu cilvēku, gan taupīgi noskaņotu pludmales apmeklētāju prasībām.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Rekonstrukcija un investīcijas, SIA

Dravnieku 20, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Elektroenerģijas ražošana

Būvniecība un rekonstrukcija, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 305 – 93, Rīga, LV-1063
uzsākta likvidācija