Remontdarbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
darbi, būvniecība, ēku būvniecība, māju celtniecība. privātmāju būvniecība, remonts, remonta darbi, remontdarbi
ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Ēku būvniecība, betonēšana, tāmēšana, privātmāju celtniecība, Vidzemē, Evento, celtniecība, remontdarbi

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
Pilna cikla ēku, privātmāju būvniecība no pamatiem līdz atslēgai, celtniecība, būvdarbi, remonta darbi, remontdarbi

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

SIA "Jēkabpils PMK" nodarbojas ar celtniecības darbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ēku konstrukciju projektēšanu un ēku būvprojektu vadīšanu, autoceļu, ielu un laukumu būvniecību un būvuzraudzību, upju hidrotehnisko būvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes un ventilācijas sistēmu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību. Uzņēmumā ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO  9001:2008 un vides vadības sistēma ISO 14001:2004

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!

MDC būve, SIA

Bērzs, "Cīruļi" , Zaubes pagasts, Cēsu nov., LV-4113
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu, ielu būvniecība ✓ Bruģēšana ✓ Dažāda veida laukumu izbūve ✓ Zemes rakšanas, pārvietošanas darbi ✓ Teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ Apzaļumošana, apstādījumi ✓ Drenāžas, lietusūdens kanalizācijas sistēmu izbūve ✓ Demontāžas darbi

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Durvju remonts ✓ Durvju regulēšana ✓ Durvju uzstādīšana ✓ Furnitūras maiņa ✓ Insektu sietu uzstādīšana ✓ Nestandarta risinājumi ✓ Plašs rokturu un eņģu klāsts ✓ Dzīvokļa metāla durvis ✓ Metāla durvis privātmājai ✓ Dzīvokļa istabas durvis ✓ Istabas durvis privātmājai ✓ Metāla Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Istabas Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Metāla Durvis Domani 100 ✓ Metāla Durvis Diamond ✓ Metāla Durvis Snegir Cottage ✓ Metāla Durvis Snegir PRO ✓ Metāla Durvis Snegir 60 ✓ Metāla Durvis Snegir 55 ✓ Metāla Durvis Snegir 45 ✓ Metāla Durvis Snegir 20 ✓ Metāla Durvis Professor 4+ ✓ Metāla Durvis Ultimatum Next ✓ Metāla Durvis Ultimatum ✓ Metāla Durvis Super Omega PRO ✓ Metāla Durvis Super Omega - 100 ✓ Metāla Durvis Delta PRO ✓ Metāla Durvis Delta 100 ✓ Metāla Durvis Delta M ✓ Metāla Durvis Х - sērija ✓ Istabas durvis Levita ✓ Istabas durvis Bianca ✓ Istabas durvis Matrix ✓ Istabas durvis Diva ✓ Istabas durvis Crystal ✓ Istabas durvis Muza

City Climber Latvia, SIA

Rīga
Pakalpojumi::

Uzkopšanas pakalpojumi

✓ Logu un stikla konstrukciju mazgāšanas darbi ✓ Fasādes tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu, noteksistēmu tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu tīrīšana no sniega un lāstekām

Industriālais alpīnisms būvniecībā

✓ Starppaneļu šuvju hermetizācija ✓ Ēku, angāru, torņu fasāžu krāsošana ✓ Fasādes apmešanas un siltināšanas darbi ✓ Jumtu un angāru seguma maiņa, labošanas darbi, noteksistēmas montāžas un demontāžas darbi ✓ Citi renovācijas un remonta darbi augstumā

Citi darbi augstumā

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi" , Lestenes pagasts, Tukuma nov., LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi