Remontdarbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
bīdāmās sistēmas, būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība, cenas, izcenojumi, celtniecības, remonta, remontdarbi

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Autoserviss veic visu marku automašīnu automātisko ātrumkārbu remontu. Mēs sniedzam šādus pakalpojumus:

✓ Remonts –  automātiskā pārnesumkārba ✓ Automātiskās pārneses diagnoze (automašīnām, kas paliek remontā – bez maksas) ✓ Automātiskās pārnesumkārbas noņemšana un uzstādīšana ✓ Hidrotransformatoru remonts ✓ Eļļas un filtru maiņa automātiskajā transmisijā ✓ Vadības bloka remonts

 

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maiņa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!