Rentgens, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arkada-M, SIA

Bruņinieku 75-18, Rīga, LV-1009
Bezkontakta termometri, Sejas maskas, Bagāžas rentgena skaneri, skaneris. Bagāžas rentgena caurskatīšanas iekārta, iekārtas. Metāla detektori. Metāla detektors. Bruņuvestes. Bruņu veste, veste. Bruņuveste. Ekipējums policistiem. Policistu ekipējums. Ekipējums drošības dienestiem, apsardzes dienestiem. Bagāžas rentgena skeneri.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārija, vetārsts, veterinārā klīnika, vet, vetārsti, konsultācijas, laboratoriskie izmeklējumi, ārstnieciskā barība, veterinārie medikamenti, sausās barības, zoopreces, dzīvnieku viesnīca, veterinārais centrs, dzīvnieku kopšana un aprūpe, dzīvnieku aprūpe, zOO, terapija, zooveikals, sterilizācija, kastrācija, klīnika.
ZL.LV iesaka

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Rentgens . Veterinārā aptieka. Ķirurģija. Sterilizācija, kastrācija, (suņu, kaķu)., Veterinārā klīnika Daugavpilī, Daugavpils veterinārā klīnika, Rentgens dzīvniekiem Latgalē, Rentgens

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Ķirurģija, ķeizargrieziens u.c. terapija, oftalmoloģija, stomatoloģija, rentgens , licencēta rentgena

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Veterinārija, veterinārārsti, vetārsts, veterinārārsts, rentgens , veterinārā klīnika, vetārsti Valmierā

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Medicīna, medicīniskā palīdzība, slimnīca, poliklīnika, ambulance, aprūpe, diagnostika, rentgens , ultrasonogrāfija

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
, kompjūtertomogrāfs, kompjūtertomogrāfija, CT, datortomogrāfs, datortomogrāfija, loka rentgens , fluoroskopija, , veterinārā ultrasonogrāfija, sonogrāfija, sonogrāfiskā izmeklēšana, rentgens , sonogrāfs, ultrasonogrāfija

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Rentgens , ultrasonogrāfija, e-zooveikals, e-veikals, vet-advice.
ZL.LV iesaka

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

ZL.LV iesaka

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
seski, jūrascūciņu ārstēšana, sesku ārstēšana, žurciņu ārstēšana, onkoloģija, laboratorija, digitālais, rentgens , dzīvnieku barība, bišu medikamenti, kaķu vitamīni, suņu vitamīni, vitamīni kaķiem, vitamīni suņiem, rentgens

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

Ikšķiles veterinārā ambulance

Strādājam pēc pieraksta.
Daugavas prospekts 38a, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Apraksts:

"Ikšķiles Veterinārā Ambulance" atvērta no 2019.gada maija. Piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.