Restaurācija, adresē Centrs

Drukāt

Restorer, SIA

Krišjāņa Barona 32, Rīga, LV-1011
, ikonas, ikonu restaurācija , atjaunošana., Dekoratīvie gleznu rāmji, to restaurācija .

Rīgers, SIA

Skolas 21-203, Rīga, LV-1010
Arhitektūra, projektēšana, arhitektūra projektēšana, arhitekts, arhitekti, restaurācija , arhitektu birojs

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūras pieminekļu restaurācija .

Solideco, SIA

Aleksandra Čaka 83/85 - 3, 3.st., Rīga, LV-1011
parketa slīpēšana, parketa grīdas, parketa kopšana, parketa grīda, konsultācija par koka grīdām, parketa restaurācija , parketa slīpēšana, parketa apstrāde, parketa eļļošana, parketa lakošana, parketa vaskošana, parketa grīdu restaurācija

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Segu, spilvenu tirdzniecība, labošana, restaurācija , restaurēšana.

Tūrisma birojs Viesturdārzs, SIA

Alberta 7, Rīga, LV-1010
1 dienas ekskursijas pa Latviju. Altajs. Ap sauli ceļojumi. Atpūta Igaunijā. Autobuss uz Tallinu. Autobuss uz Viļņu. Autobusu ekskursijas. Avio ceļojumi. Baikāla ezers. Baltās naktis. Baltās naktis Sanktpēterburgā. Baltkrievija. Bauskas pils cenas. Belostoka tirgus. Bordo Francija. Brauciens ar kuģīti. Brīvdabas muzejs cenas. Brīvdienu

VKDent, zobārstniecības klīnika

Avotu 60-1a, Rīga, LV-1009
Zobārsts, Rīgas centrā, Implants, ortodonts, tiltveida protēzes, zobu balināšana, protezēšana, protēzes, restaurācija

Viss, mākslas salons

Lāčplēša 2, Rīga LV-1010
Gleznu piekāršanas sistēmas, restaurācija .

Zobiņi.lv, zobārstniecības centrs

Baznīcas 39-1, Rīga LV-1010
protēze, zobu tilts, implanti, implantācija, totālas protēzes, totālas plātnītes, totāla plātnīte, zobu restaurācija

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
lāzera zobārstniecība, ķirurģija, protezēšana, implantācija, zobu protēzes, zobu keramika, zobu venīri, restaurācija

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
zobu protezēšanas cenas, bērnu zobārsts, zobu raušana, zobu ārstēšana, zobu ārstēšanas cenas, zobu restaurācija

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.