Sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Surdovest, SIA

Ieriķu 20, Rīga LV-1084
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otolaringologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Olgas Tomaševskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Ģimenes ārsts piedāvā:: ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Ārsts zīdaiņiem ✓ Pediatrija ✓ Potes ✓ Medicīniskās izziņas ✓ Spirogrāfija Ģimenes ārsts Aizkrauklē:

AMC poliklīnikas ēkā, kurā atrodas O. Tomaševskas ĢĀP (Ģimenes ārsta prakse) ir nodrošināta patstāvīga iekļūšana personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi" , Lestenes pagasts, Tukuma nov., LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Instrumenti; ✓ Transformatori; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Instalācijas; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas instrumenti;

VALIS, Zobārstniecības klīnika Pārdaugavā

Valdeķu 25, Rīga, LV-1004
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības::

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Māris Gargurnis, dziednieks

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga, LV-1050
Par dziednieku Māri Gargurni:

Ja gribi ātri tikt vaļā no iešanas grūtībām, sāpēm mugurā un locītavās, dažādiem iekaisumiem un citām nelaimēm, dziednieks ar savu ĪPAŠO dziedināšanas veidu panāks tūlītēju veselības uzlabojumu JAU PĒC PIRMĀS reizes. Āderu noteikšana dzīvokļos un apbūves gabalos. Pieņem: Valmierā, Cēsīs, Saldū, Madonā, Rīgā. Dziedināšanu parasti es sāku ar pacienta apsekošanu (skenēšanu), ko pacients arī labi sajūt. Noņemu dažādus kaitējumus, kas traucē labi justies. Kopēji nosakām sāpošās vietas pa visu ķermeni, pārliecinoties, vai tās sakrīt ar problemātiskajām vietām. Dziedināšana var sākties, pieslēdzot pacientu pie kosmiskās enerģijas, kas arī ir galvenais dziedināšanas spēks. Uzskaitīšu tikai dažas no kaitēm, ar ko es ieteiktu nākt pie manis, lai varētu panākt tūlītēju un ievērojamu uzlabojumu. Galvas sāpes, ko izraisa apsaldēts trīszaru nervs. Galvas reiboņi, roku un kāju tirpšana, sāpes kājās, mugurā un plecu joslā, dažādas fantoma sāpes bez īpaša iemesla, jo kaite jau sen saārstēta, piemēram, roku locītavās un plecos, traucējot to kustību. Kā arī daudzas citas kaites, kas tiek dziedinātas pie reizes, par kurām vēl nav sūdzību, jo dziednieciskā enerģija izdalās pa visu ķermeni.