Sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Sāpes , diskomforts muskuļos, locītavās, t.sk. mugurā. Galvas sāpes , galvas reiboņi., Kustību traucējumi, muguras sāpes . Vispārīgs muskulatūras saspringums.

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
bērnuzobārsts Siguldā, zobu higiēna Siguldā, Zobārstniecība un mutes higiēna,akūta palīdzība, akūtas zobu sāpes

R.K Ritums, SIA

Biržu 13d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apbedīšanas pakalpojumi Bauskā, bēru organizēšana, bēru ceremoniju organizēšana, nelaiķu transports, nelaiķu nogādāšana uz morgu, uz kapsētu, kapu rakšana, bēru izvadītāji, bēru mūzikas organizēšana, zārki, krusti, pārsegi, sveces, bēru vainagi, štrausi, bēru lentes, ziedu, vainagu nogādāšana uz kapiem, bēru mielastu organizēšana, kapu

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
zobu restaurācija, zobu korekcija, plombēšana, zobu plombēšana, dažādas plombes, gaismas plombes, zobu sāpes

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, kriosauna, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, metabolisms,

Atēna Pallāda, zīlēšanas salons

A.Čaka 70-52a, Rīga LV-1011
Pareģošana, zīlēšana, zīlēšanas salons, zīlēšana ar kārtīm, zīlēšana ar kafijas biezumiem, zīlēšana kafijas biezumos, darbs ar fotogrāfiju, darbs ar fotogrāfijām, lāsta noņemšana, kodēšana, kodēšana veiksmei, kodēšana biznesam, mīlestības maģija, Zīlēšana Rīga, zīlēšana ar kārtīm, enerģētiskā aizsardzība, izmantojot akmeņus, talismanus

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem Papildus: Veterinārās klīnikas konsultatīvajā aptiekā iespējams iegādāties dažāda veida dzīvnieku papildbarības, vitamīnu un minerālvielu preparātus. Tāpat piedāvājam vairākus pretparazitāro līdzekļu veidus, ādas un apmatojuma uzlabošanai paredzētus līdzekļus, kaulu un locītavu papildbarību, papildbarību veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

Tonus Elast, SIA

Grīnvalti, "Pilskalni" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Par uzņēmumu:

SIA "TONUS ELAST" ir Latvijas uzņēmums, kas ražo medicīniskos elastīgos izstrādājumus:

✓ kompresijas zeķes un zeķubikses; ✓ muguras balsta jostas; ✓ grūtnieču jostas; ✓ stājas korektorus; ✓ ortozes locītavām; ✓ elastīgās saites.

Īpašu atzinību mediķu aprindās ir ieguvuši mūsu kompresijas trikotāžas izstrādājumi – kompresijas zeķes, zeķubikses un piedurknes. Medicīniskie kompresijas izstrādājumi tiek ražoti profilakses, pirmajā un otrajā kompresijas klasē. Tas nozīmē, ka produkti ir piemēroti gan vēnu saslimšanas risku mazināšanai, gan ārstēšanai, gan pēcoperācijas laikā. TONUS ELAST kompresijas izstrādājumu efektivitāti atzīst pasaules līmeņa eksperti, tie atbilst stingrākajiem standartiem, un produkcijas atbilstība kompresijas klasēm ir starptautiski sertificēta. Jostas un korektori ir TONUS ELAST otra lielākā produktu grupa. Mūsu pieredzējušie inženieri izstrādājuši gan sarežģītas pēcoperācijas jostas, gan jostas un stājas korektorus ikdienas labsajūtai. Īpašu uzmanību esam veltījuši grūtnieču jostu izstrādei un jauno māmiņu produktiem. Populārākie produkti šajā grupā ir grūtnieču jostas un veļa jaunajām māmiņām. TONUS ELAST ražotne atrodas pie Liepājas, un tajā strādā ap 180 darbinieku. Katru gadu TONUS ELAST inženieri un tehnologi izstrādā jaunus produktus, kas atbilst moderna tirgus prasībām. Jau kopš 1995. gada mēs rūpējamies par savu klientu labsajūtu un esam lielākais elastīgo medicīnas preču ražotājs Baltijā.

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Loradent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 33 k.3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
protezēšana, Zobārsts un higiēnists pēc pieraksta, zobu ārstēšana, zobu higiēnists, zobu protēzes, zobu sāpes

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Veselības sporta stacija" ir vingrošanas studija, kas nodrošina individuālus un grupu treniņus: pilates uz paklāja un trenažieriem, joga, muguras veselība, stājas uzlabošana, pēcdzemdību vingrošana. Treneri izvērtē klienta fizisko sagatavotību un stāju, konsultē un,  klienta mērķu sasniegšanai, sadarbojas arī ar citu nozaru speciālistiem.

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.