Sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Jogas grupu nodarbības, Pilates grupu nodarbības, Joga individuāli, Pilates individuāli, Individuāli treniņi, Veselības vingrošana, Pilates uz paklāja, Pilates trenažieri, Vingrošana muguras veselībai, Vingrošana stājai, Hatha joga, Yin joga, Vinyasa joga, Jogas speciālists Kristiana Jansone, Kristianas Jansones konsultācijas par

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Āgenskalnā, zobu higiēna, higiēnists, raušana, balināšana, restaurācija, ārstēšana, protēzes, protezēšana, sāpes

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1a, Rīga LV-1063
veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, migrēna, galvassāpes, galvas sāpes , , jutīgās smadzenes, migrēnas sāpes , zāles migrēnai, migrēnas ārstēšana, hroniskas galvassāpēs, hroniska

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Triecienviļņu terapija, TENS, Fizioterapeita konsultācijas, pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos, pēctraumu fizioterapija, pēcoperāciju fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana, ārstnieciskā vingrošana individuāli, ārstnieciskā vingrošana grupās, mājas vingrojumu programmas sastādīšana,

Skrīveru zobārstniecība, SIA

Skrīveri, Daugavas 88a, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov. LV-5125
zobu ārstēšana, kariess, kariesa ārstēšana, zobu plombes, zobu plombēšana, blombes, blombēšana, zobu sāpes , , sāpošs zobs, akūti gadījumi, akūtas zobu sāpes .

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Ortozes mugurai, ortozes muguras sāpju profilaksei, muguras ortozes, kakla ortozes, ortozes kaklam, ortozes grūtniecēm, pēcdzemdību ortozes, pēcoperāciju ortozes, ortozes pēc operācijām, ceļgala locītavu ortozes, ceļu locītavu ortozes, pēdu locītavu ortozes, tehniskie palīglīdzekļi, saliekamā staigāšanas palīgierīces, tualetes

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

MK prakse, SIA

Pļavas 3a-9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ ārstnieciskā vingrošana individuāli vai mazā grupā; ✓ mājas vingrojumu programmas sastādīšana; ✓ stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ K. Šrotas 3D skoliozes terapija; ✓ Bobota terapija, Hendligs zīdaiņiem; ✓ ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ kinezioloģiskā teipošana.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
protezēšana atsauksmes, zobu klīnika, zobu protezēšana cenas Rīgā, zobu balināšana mājās, zobu labošana, zobu sāpes

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Apraksts:

"Biroja Fitness" nodrošina uzņēmumiem vingrošanu darba vietā. Izstrādājam un realizējam dažādus veselības veicināšanas pasākumus un seminārus par veselīgu darba vidi.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.