Semināri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gaisma, kafejnīca, naktsmītne, Mazcelmiņi, ZS

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
svinību, konferenču zāle, furšeti, viesības, bēru mielasti, ēdināšanas uzņēmumi, ģimenes svinības, semināri

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

Nabīte, kempings

"Nabīte" , Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

AVK Hotel SIA, Atpūtas tūrisma komplekss Drākane

"Drākane" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Tūrisms, tūrisma pakalpojumi, lauku tūrisms, atpūta svaigā gaisā, vieta teltīm, telšu vietas, aktīvā atpūta, aktīvās atpūtas komplekss, atpūtas bāze, atpūtas bāzes, viesu nams, dīķis. Pirts, viesu nams, ģimenes svinības, dzimšanas dienas, telpas semināriem, banketiem, viesībām, atpūta ar draugiem, sporta spēles, sporta aktivitātes, teltis,

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov. LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Meistarklases ✓ Meistari ✓ Pulciņi Pulciņi:: ✓ aušana ✓ keramika ✓ rotu gatavošana ✓ Mūzikas instrumentu un koka darbnīca ✓ Pastalu darināšanas darbnīca ✓ Stikla apgleznošanas darbnīca Apraksts:

Biedrība “Tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs “KasTe”” ir ar mērķi izzināt un pētīt latviešu tautas tradīcijas, materiālo un nemateriālo latviešu kultūras mantojumu, kā arī popularizēt to gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām.

Pie mums ir iespējams apgūt kokļu spēli, jostu aušanas pamatus, pastalu izgatavošanu, stikla apgleznošanu, rotu kalšanu, kokļu izgatavošanu un citas noderīgas prasmes. Apmeklētājiem tiek piedāvāta ekskursija seno mūzikas instrumentu pasaulē, kā arī iepazīstinām ar vilnas pārstrādi – no aitas līdz audumam.

Fiziski darbojamies gan Cēsīs, gan Amatas novada Drabešos – Drabešu muižas Amatu mājā – muzicējam, organizējam izstādes, koncertus un festivālus, izglītojam citus pasākumos, semināros, pulciņos un meistarklasēs, kā arī dibinām kultūras sakarus ar citām valstīm.

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte, ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem, kā augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Psihologa prakse

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 22-4.st., Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. Psihologa pakalpojumi. psihologs, Konsultācijas, ģimenes problēmas, depresija, uzmācīgas domas, bezmiegs, panikas lēkmes (lēkme) nemiers, klaustrofobija, agrofobija, bailes no nāves, sēras, skumjas, tuvinieka zaudējums, kontaktēšanās grūtības, neapmierinātība ar sevi, vientulības sajūta,

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
Starptautiskās izstādes, semināri , konferences, kongresi, biznesa ceļojumi, biznesa tūrisms, darījumu

J Konsult, SIA

Nometņu 47, Rīga LV-1002
Apraksts: Klientu piesaiste internetā. Google Partneri Latvijā. Efektīva un atklāta sadarbība.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

DKD, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga, LV-1012
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas Siltumtehnikas oficiālie izplatītāji: ✓ BUDERUS ✓ BOSCH ✓ VIESSMANN ✓ MIDEA ✓ DAIKIN ✓ THERMIA ✓ ZEHNDER GROUP ✓ PANASONIC

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.