Semināri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mg. iur., Mg. philol Ilze Jeļinska, zvērināta advokāte

Pope, Vienības 24, Popes pagasts, Ventspils nov., LV-3614
administratīvās tiesības, krimināltiesības, saskarsmes tiesības, bērnu aizsardzība, bērnu aizgādība, izglītība, semināri

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14a, Rīga LV-1057
Metodiskie semināri . Sagatavošanas kursi eksāmeniem, (eksāmens) fizikas, matemātikas.

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
konfliktu risināšana, dusmas, agresija, impulsivitāte, naids, sociālpsiholoģiskie treniņi, darbs grupās, semināri

Austrumvidzeme, SIA, Mācību centrs, Rēzeknes nodaļa

Latgales 20, Rēzekne, LV-4601
Programmas::

Profesionālās tālākizglītības programmas

✓ Apdares darbu strādnieks ✓  Aprūpētājs ✓ Elektroehniķis ✓ Elektromontieris ✓ Šuvējs ✓ Konditors ✓ Konditora palīgs ✓ Pavāra palīgs

Profesionālās pilnveides izglītības programmas

✓ Apģērbu piegriešanas un modelēšanas pamati ✓ Mazā biznesa organizēšana ✓ Sociālā aprūpe ✓ Ēku siltināšana ✓ Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu programma ✓ Sociālās aprūpes darba pamati

Neformālās izglītības programmas

✓ Valsts valodas kursi ✓ Krievu valodas kursi ✓ Angļu valodas kursi ✓ Vācu valodas kursi ✓ Datorzinības ✓ Web risinājumu izstrāde ✓ Grāmatvedības programmatūras kursi

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

MK Finanses, SIA, Grāmatvedības programma Horizon

Turpinām strādāt klātienē!
Zvana 2, Ventspils LV-3601
Konsultācijas:: ✓ Sistēmu demonstrācijas ✓ Produktu piegāde ✓ Apmācība darbam ar sistēmu ✓ Sistēmu instalācija ✓ Ieviešanas darbi ✓ Sistēmu uzturēšanas darbi Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "MK Finanses" dibināts 2006. gadā. Darbības pamatvirziens – grāmatvedības sistēmu piegāde, ieviešana un konsultēšana. Mums ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze grāmatvedībā, finanšu sistēmu ieviešanā un apkalpošanā.

Veiksmīgu attīstību šajā nozarē nosaka konsultantu profesionalitāte, pieredze un, protams, gūtā izglītība. Lielu nozīmi pievēršam izglītošanai. Sekojam līdzi visām izmaiņām likumdošanā, tiek apmeklēti dažādi semināri, lekcijas un kursi. 

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Fitnesa Semināri, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Jaunciema gatve 121B, Rīga, LV-1023
Informācija no uzņēmumu reģistra

Semināra iela 4,

Semināra iela 4 – 3, Valka, Valkas nov., LV-4701
Informācija no uzņēmumu reģistra

Semināra iela 6,

Semināra iela 6 – 3, Valka, Valkas nov., LV-4701
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas Garīgais seminārs

Katoļu 10, Rīga, LV-1003
Izglītība: teoloģiskā

ARHIDIECĒZES MISIONĀRAIS SEMINĀRS REDEMPTORIS MATER

Mazā Pils iela 2A, Rīga, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

LATVIJAS PAREIZTICĪGĀS BAZNĪCAS RĪGAS GARĪGAIS SEMINĀRS,

Katoļu iela 10, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra