Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80
1

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.
  • 1 Skaistumkopšana
2

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Personām ar funkcionāliem traucējumiem ir nodrošināta iespēja saņemt zobārsta pakalpojumus (ir noslēgts līgums ar SIA "Daugavpils zobārstniecības poliklīnika").

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

Sana LV, SIA

Slokas 161, Rīga LV-1067
Apraksts:

"Sana LV", SIA zobārstniecība. Zobu labošana, higiēna, raušana, protezēšana. Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem. Kklīnika piemērota invalīdiem.

Lorin, skaistumkopšanas salons

Dammes 34, Rīga, LV-1069
Skaistumkopšanas salons Imantā, frizētava Imantā, skaistumkopšana Imantā.

Beauty Secrets, skaistumkopšanas salons

Jūrmalas gatve 78d, Rīga LV-1029
Skaistumkopšanas salons Beauty Secrets. Skaistumkopšanas salons Imantā, Zolitūdē, Rīgā. Skaistumkopšanas saloni. Kosmetoloģija, kosmetologs. Ķermeņa procedūras. Sejas procedūras. Anticelulīta programma. Neivazīva korekcija mīmiskām grumbiņām, (Botoksa efekts). Sertificēta kosmētiķe. Sejas ādas tīrīšana. Pusaudžu, jauniešu sejas

Mone, SIA

Anniņmuižas bulvāris 40a, Rīga, LV-1069

A-studija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 40a, Rīga, LV-1069

Miks Plus, SIA, Veikals

Jūrmalas gatve 85, Rīga, LV-1029
Frizētavu, skaistumkopšanas salonu aprīkojums
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.