Slīpēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Makita mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība Rīgā, Valmierā un Smiltenē. Garantijas serviss, remonts un apkope. SIA TESPARS veikalā viss pieejams uz vietas: leņķa slīpmašīnas, akumulatora skrūvmašīnas, automātiskie skrūvgrieži, daudzfunkcionālie instrumenti, akumulatora ripzāģi, ripzāģi, figūrzāģi, zobenzāģi, lādētāji,

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības materiālu veikali, celtniecības veikali, celtniecības veikali Rīgā, būvmateriālu internetveikals,

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

ART, SIA

Cēsu 22a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Virpošanas pakalpojumi Limbažos, kloķvārpstas slīpēšana Limbažos, auto rezerves daļas Limbažos, riepu, transporta pakalpojumi Limbažos, eļļas Limbažos, bremžu disku apvirpošana Limbažos, dzinēja galvas slīpēšana

Master Glass, SIA, Darbnīca

Medemciems, Pastermuižas 7, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Spoguļu, stikla izgatavošana, Spoguļu, stikla tirdzniecība, Spoguļu montāža, uzstādīšana, griešana, slīpēšana

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

ZL.LV iesaka

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Kapu pieminekļu sagataves ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar smilšu strūklu ✓ Kapu pieminekļi gravēti ar roku ✓ Kapu kopiņu norobežojošās apmales un sētiņas Apraksts:: Akmens apstrāde, granīta zāģēšana, pulēšana, kalšana un plēšana - pieredze no 1988. gada. Pieminekļu, apmaļu, sētiņu izgatavošana no laukakmens un ārzemju granīta. Kvalitatīva gravēšana ar roku vai smilšu strūklu. Pēc pasūtījuma tiek izgatavotas apdares plāksnes (sākot no 2,5cm biezuma), virtuves galda virsmas, kamīna apdares plāksnes, palodzes u.c. apdares materiāli no granīta. Mājas nosaukumu gravēšana akmenī. Darbu veikšana visā Latvijas teritorijā par pieņemamām cenām. Prezentācijas vieta - Saldus, Kuldīgas iela 55b.

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Grīdas RM, SIA

A.Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!