Slīpēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
atjaunošana, gravēšana, akmeņkalis, galda virsmas, svečturi, akmens restaurācijas darbi, pulēšana, zāģēšana, slīpēšana

Jānis Bušs, IDV

Rīga
iekšējā apdare, špaktelēšana, krāsošana, sienu špaktelēšana, sienu krāsošana, virsmu gruntēšana, virsmu slīpēšana

RokSana Baltic, SIA

Stabu 51a-1, Rīga LV-1011
terapija, pigmentācijas balināšana, grumbu korekcija, ādas atjaunošana, sejas ovāla korekcija, ādas slīpēšana , ProAnthox Peel (ādas slīpēšana ).

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Nielatec Baltija, SIA

Mētras 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

"NieLaTec Baltija"  - kvalitatīva industriālo un dekoratīvo epoksīdu grīdu segumu veidošana. 

Uzņēmums veic industriālo betona grīdu liešanu. Kā arī epoksīda grīdu apstrādi ar skrošu strūklu un pulēšanu.

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Bikovs, IK

Skolas 40a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Auto pulēšana ✓ Metināšanas pakalpojumi Par mums::

"Bikova" auto krāsotava piedāvā auto krāsošanu, pulēšanu, kā arī jūsu auto virsbūves remontu un metināšanas pakalpojumus par pieņemamām cenām!

Broki, SIA

#Esam atvērti# Atslēgu serviss # Juvelierizstrādājumi
Parka 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Broki" piedāvā juvelierizstrādājumu tirdzniecību, kā arī juvelierizstrādājumu labošanu. Pārdošanā bižutērija, dāvanas, izlejamās smaržas, pulksteņi. Remonts, atslēgu pievīlēšana, atslēgu SOS, atslēgu servisa pakalpojumi. Pulksteņu remonts, gravēšana, atslēgu pievīlēšana.

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
diski elektroinstrumentiem, abrazīvie, smilšpapīra loksnes, smilšauduma loksnes, smilšaudums, mehāniskā slīpēšana , , rokas slīpēšana , parketa slīpēšana , smilšpapīrs slīpmašīnām, pulēšanas smilšpapīrs, slīpēšanas platlentas

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.