Tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Degvielas produkti, eļļas, smērvielas, filtri, autoķīmija, auto lampas un optika, aksesuāri. Akumulatori, banner akumulatori, industriālās tehnikas akumulatori, lukturi, stikli, vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas, optika, rozetes, āķi, sakabe, atbalsta riteņi, akumulatoru diagnostika, elektrosistēmu diagnostika, darba

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Sejas ādas tīrīšana ar lāzeru. Ieaugusi matiņu likvidēšana. Ieauguši mati. Lazernaja epilacija.

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Dīzeļa sprauslu remonts ✓ Dīzeļa motoru remonts ✓ Dīzeļa sūkņu remonts ✓ Kvēlsveču un sprauslu demontāža ✓ Degvielas sistēmu tīrīšana ✓ Serviss kravas auto ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Dīzeļdzinēju apkope ✓ Serviss vieglajiem automobiļiem

PM Laboratory, SIA

A.Deglava 66-315, Rīga LV-1035
PM LAB Jūs varat veikt:: ✓ mikropigmentāciju visām sejas zonām ✓ rētu kamuflāžu (vitiligo, strijas) ✓ krūšu areolas atjaunošanu (pēc onkoloģijas vai citas operācijas) ✓ permanento grimu vīriešiem, alopēcijas pacientiem ✓ nekvalitatīvu permanentu labošanu un noņemšanu ✓ BB Glow procedūru sejai ✓ "Yumi lashes" skropstu/uzacu laminēšanu Detalizētāku informāciju var saņemt, konsultējoties pie mūsu speciālistiem. Gaidām Jūs ciemos!

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Iekārtas:

Mūsu zobārstniecības prakse ir aprīkota ar profesionālu zobārstniecības iekārtu Sirona C8+. Šī ierīce nodrošina maksimālu pacientu drošību un palīdz mūsu pieredzējušajiem zobārstiem pilnībā izmantot savas prasmes. Pateicoties šai ierīcei pacientus varam ārstēt ātrāk, efektīvāk un bez sāpēm. Diagnostiku nodrošina KODAK 2200 Intraoral X-ray sistēma, kas kopā ar augstas izšķirtspējas digitālās radiovīzijas iekārtu KODAK RVG 6100 gādā par labu attēla kvalitāti. Ļoti augstas frekvences (DC) rtg stara ģenerators ar ierobežotu radiācijas daudzumu nodrošina drošību Jūsu veselībai. Medicīnas instrumentu sterilizācijai izmantojam vienu no modernākajām iekārtām -  Euronda E9 autoklāvu. Medicīnas iekārtu un instrumentu kopšanā lietojam sertificētus un ekoloģiski pārbaudītus, ES atzītus dezinfekcijas līdzekļus. Izmantojam vienreizlietojamas adatas,anestētiķus un higiēnas piederumus.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Sniega tīrīšana . Metāla segumi jumtiem un sienām. Metāla jumtu, (jumti) un sienu segumu ražošana.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Polymix Baltics, SIA

Brīvības 99, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Bitumens. Bitumena emulsijas transportēšana. Polymix. Produkcija atbilst EN 13808: 2013. Produkcijai ir CE marķējums. Bitumena emulsija. Bitumena emulsijas ražošana, Gulbene, Gulbenes novads, Vidzeme, Latvijā. Ceļu būve, bedrīšu remonts, ceļu remonts, ceļu būvniecība, bitumens, bitumena materiāli. Mūsdienīgi bitumena materiāli ceļu

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums