Tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Labiekārtošanas darbi, apzaļumošana, bruģēšana, bruģēšanas darbi, beramās kravas, beramo kravu piegāde, traktortehnikas pakalpojumi, ceļu izbūve, smilts, dolomīta šķembas, beramkravas, melnzeme, sijāta melnzeme, augstas kvalitātes melnzeme, grunts utilizācija, grants , laukumu izbūve, ceļu būve, grants ceļš, asfalts, būvmateriāli,

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
paneļi, Invertori, konektori, Akumulatori, Saules PANEĻI izmaksas, Saules paneļu montāža, Saules paneļu tīrīšana

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces Telpaugi, sēklas, stādi, mākslīgie ziedi, konfešu pušķi, stikla izstrādājumi, vāzes, puķu podi, keramika, sveces, auto, apsveikuma

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
Malka, Jaukta malka, malkas piegāde, skaldīta malka, alkšņa(alksnis) malka, bērza (bērzs) malka, oša (osis) malka, lapu koku malka, skuju koku malka, pārdod malku, tirgo malku Kurzemē, visā Kurzemē, piegādā malku Kurzemē, malkas tirdzniecība, kurināmā tirdzniecība, kurināmais,  laba malka, malka, kaltēta kamīnmalka, malka kastēs,

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
apgaismojums un elektroiekārta, kravas stiprināšana, brīdinājuma marķējumi un norādījuma zīmes, apkope, tīrīšana

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Privātmāju, ēku būvniecība, Demontāžas darbi, Iekšdarbi, apdares darbi, remontdarbi, krāsošanas darbi. Ēku, fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana, Angāru betonēšanas darbi. Daudzstāvu dzīvojamo māju renovācija, siltināšana, ECO mājas, fasādes atjaunošana, Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana, Santehniskie  darbi,

Ceļu emulsija-HL, SIA, Aukstā asfalta ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Putniņu 2, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Bitumena, (bitumens) emulsijas, mastika, bitumaks - aukstais remontasfalts, (asfalts). Šķembas. Jumtu izolācijas remonts, iebrauktuvju remonts, ielu remonts. Šķembu tirdzniecība. Bitumena emulsija, ceļu remonts. Tiltu būve. Transports. Transporta pakalpojumi, ceļu emulsija.

Rohe' Latvijā, SIA

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Tvertņu tīrīšana , cauruļvadu izbūve, pretinfiltrācijas segumi, DUS rekonstrukcija, iekārtu piegāde un, Degvielas rezervuāru tīrīšana . Uzņēmuma DUS vadības sistēmas.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Motorzāģi, Zāles pļāvēju remonts, Husqvarna. Dārza tehnika. Meža tehnika. Tehnika mājas un dārza kopšanai. Tirdzniecība un rezerves daļas. Remontdarbnīca, serviss, remonts, apkope. Interneta veikals www.tehnikasveikals.lv. Zālienu, parku pļaušanas tehnika. Pļaujmašīna, zāles pļāvēji, pļāvējs, Zāles pļāvēji roboti. Zāles pļāvējs robots

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
, planšetdatori, stacionārie, personālie, spēļu, lietoti, remonts, datoru veikals, serviss, apkope, tīrīšana

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Tiramventilaciju.lv

Kalnu 4-1, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
Pakalpojumi:: ✓ Gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšana ✓ Ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbi ✓ Objektu apsekošana ✓ Darbu dokumentēšana video un foto formātā ( pirms un pēc) ✓ Virtuves tvaiku nosūces sistēmu tīrīšana Par mums::

SIA „LP Construction” nodrošina dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, izmantojot profesionālas skandināvu kvalitātes tīrīšanas iekārtas. Piedāvājam pilna servisa ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbus, lai paaugstinātu telpas gaisa kvalitāti, ugunsdrošību un energoefektivitāti. Mūsu pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā. Konsultācijas, profesionāļu padomi .

Ekoplastika, SIA, termoplēve, iepakojuma materiāli

Bruņinieku 29/31-315, Rīga LV-1001
Iepakošana, iepakojums, iepakojamie materiāli, maisi (PP, LDPE, HDPE, MDPE), iepirkuma maisiņi ar logotipu, riepu maisi, atkritumu maisi, maisi granulām, ķīmiskās tīrīšanas maisiņi, plēves, palešu plēve (stretch) pārtikas plēve (PP, PVC, PE), polietilēna plēve, polietilēnu maisi, polipropilēna maisi, termoplēves, papīra maisiņi.

Mikor, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

SIA “MIKOR” dibināta 1992. gada 2. oktobrī. Veicam šādus darbus un pakalpojumus: ceļu būvi un ceļu uzturēšanu, ceļu būves materiālu ražošanu, beramo kravu pārvadāšanu, karjeru izstrādi. Veicam ceļu marķējuma, ceļu zīmju un barjeru montāžas darbus. Celtniecības būvdarbus. Ģeodēzisko darbu mērniecību. Tehnikas nomu un visu veidu riepu montāžu. SIA “Mikor” nodarbina vidēji 90-100 darbinieku. Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu un profesionālu pieeju uzdotajiem darbiem. Mūsu kolektīvs māk labi strādāt!

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Sniega tīrīšana , sniega izvešana. Aizaugušo platību appļaušana. Augšlīgatne, Līgatnes pagasts.
ZL.LV iesaka

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti