Tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
jaunbūvē, ūdensapgāde jaunbūvē, pieslēgt ūdeni, ūdens darbi, ūdensvada demontāža, santehnikas demontāža, tīrīšana , kanalizācijas izbūve, kanalizācijas sistēma, kanalizācijas pieslēgšana, kanalizācijas caurules, cauruļu tīrīšana

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Marpet, SIA

Jēkaba 10, Ventspils LV-3601
Par mums:

SIA "Marpet" nodrošina visu veida bruģēšanas darbus - pagalmu bruģēšanu, iekšpagalmu bruģēšanu, ietvju bruģēšanu, ielu bruģēšanu, dažādu laukumu bruģēšanu u.c. bruģēšanas darbus. Atjaunojam un izbūvējam caurtekas un piedāvājam drenāžas ierīkošanu privātmājām, saimniecībām vai kompleksiem, kas atrodas mitrā augsnes vietās. Klientiem piedāvājam mini ekskavatora pakalpojumus dažādiem rakšanas, savākšanas, teritoriju labiekārtošanas un cita veida darbiem.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
mikročipu, mikročipu ievadīšana, trakumsērgas tests izbraukšanai uz ārzemēm, analīžu noņemšana, zobu tīrīšana , , zobu pulēšana, mikročips, mikročipēšana, Eiropas pase, iemidzināšana, profilakses, pasākumi, ausu tīrīšana

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

MCA būve, SIA, Kanalizācijas serviss

Arāju 2, Jelgava LV-3003
Apraksts:

Asenizācijas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas novadā. Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus. Piedāvājam Bioloģisko attīrīšanas iekārtu apkopi, nosēdumu tvertnes atsūknēšanu, kanalizācijas un lietus ūdens cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtu.

Bioloģiskās kanalizācijas iekārtas apkope jāveic kā minimums reizi gadā!

Piedāvājam slēgt apkalpošanas līgumu un mēs visu izdarīsim Tavā vietā - izmazgāsim, izvedīsim visu lieko un, ja vajadzēs veiksim arī iekārtas remontu!

Apse KL, SIA

Ieriķu 67A, Rīga, LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141a, Rēzekne LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.
ZL.LV iesaka

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.

LatB Montāža, SIA

Rīgas 120, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Peldbaseiniem.lv ir specializēts peldbaseinu ķīmijas un baseinu aprīkojuma interneta veikals, viss Jums nepieciešamais vienuviet. Peldbaseinu ķīmija un aprīkojums.

Pie mums Jūs varat iegādāties vadošo ražotāju peldbaseinu ķīmiju (CTX, Chemoform, Rainbow u.c.). Kā arī visu nepieciešamo peldbaseina tīrīšanai un apkopēm, sākot ar manuālām tīrīšanas iekārtām no tādiem ražotajiem kā Astral, Kripsol, Tebas, līdz populārajiem Maytronics un Zodiac pilnībā automātiskajiem tīrīšanas robotiem. Bet ja Jums ir nepieciešams veikt kādu nelielu remontu peldbaseina aprīkojumam pie mums Jūs varat iegādāties baseina spuldzes, transformatorus, dažādas filtru un sūkņu detaļas. Peldbaseinu aprīkojums un ķīmija.

EK garden, SIA

"Ozoldruvas", Galgauskas pagasts, Gulbenes nov., LV-4428
Par uzņēmumu:

SIA "EK garden" veic dažādus teritoriju labiekārtošanas darbus - bruģēšanu, apzaļumošanu, dārzu ierīkošanu, kā arī veidojam ainavu projektus un piedāvājam arboristu pakalpojumus.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Marite S, SIA, Frizētava - salons Piņķos

Rīgas 2A, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Pie mums salonā, MariteS: Friziermeistaru pakalpojumi, Kosmetologa pakalpojumi, Manikīrs, Pedikīrs, Podologa pakalpojumi, Permanentais grims, Uzacu, skropstu krāsošana, korekcija, Masāža. Laipni aicinām un gaidām ciemos mūsu mājīgajās telpās pie lieliskām meistarēm. Zvaniet mums 67914753!

ZL.LV iesaka

Āres EG, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115
Apraksts:

Meliorācijas darbi. Grāvju rakšana un tīrīšana. Ceļu un laukumu būve. Pašizgāzēja, dampera, ekskavatora pakalpojumi.

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905. gada 13-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
speciālista konsultācijas, zobu izraušana, gudrības zobu izraušana, zobu sakņu ārstniecība, zobu kanālu tīrīšana

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Imantā

Kurzemes prospekts 15A, Rīga LV-1067
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā. Virsbūves mazgāšana. Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .