Tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Pārdaugavā

Vienības gatve 144, Rīga, LV-1058
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā. Virsbūves mazgāšana. Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Purvciemā

Lubānas 64, Rīga, LV-1073
Auto mazgāšana, automazgātava, auto mazgātuve, mazgāšanas iela, auto mazgāšana 4 minūšu laikā, automašīnas mazgāšana četru minūšu laikā, automašīnas mazgāšana 4 minūšu laikā, auto mazgāšana četru minūšu laikā, virsbūves mazgāšana, auto mazgāšana ar vasku, abonoments, 1un2 automazgātuve, 1 un 2 automazgātuve, automātiskā mazgātava, moderna

R. Zariņš, skursteņslauķis, Krāsnis un skursteņi, SIA

"Stādzeni", Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
un ventilācijas kanālu tehniskā stāvokļa novērtēšana, akta sastādīšana, dūmeņu, ventilācijas kanālu tīrīšana , , apkures ierīču tīrīšana , dūmvadu remonts, oderēšana, sanēšana, sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi

Dūmanis, SIA

Ķiršu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu tīrīšana, ✓ Dabīgo ventilācijas kanālu tīrīšana, ✓ Skursteņu montāža un demontāža, ✓ Skursteņu apsekošana, ✓ Skursteņu nodošana ekspluatācijā ✓ Darbs augstumā ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Arborisms

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Kursa Altum, SIA

Ķelšu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Uzņēmums sniedz pilna servisa arborista pakalpojumus - koku zāģēšanu, koku kopšanu, šķeldošanu, celmu frēzēšanu, materiāla izvešanu, kokmateriāla zāģēšanu dēļos (ar parasto vai mobilo gateri). Papildus tiek sniegti jumtu tīrīšanas, teritoriju labiekārtošanas, t.sk.apzaļumošanas, un zāles pļaušanas pakalpojumi.

RokSana Baltic, SIA

Stabu 51a-1, Rīga LV-1011
Procedūras:: ✓ Ķīmiskie pīlingi; ✓ Biorevitalizējošie pīlingi Harmony Progress (ādas dziļa stimulācija un bioreģenerācija); ✓ Biorevitalizācija (hialuronskābes injekcijas); ✓ Hialuronplastika (grumbu korekcija un lūpu apjoma palielināšana); ✓ Biorevolumetrija (apjomu korekcija ar vienlaicīgu biorevitalizāciju); ✓ Intralipoterapija (cīņa ar lokālu tauku nogulsnējumiem sejai un ķermenim) "Aqualyx"; ✓ Cīņa pret celulītu "Alidya"; ✓ Kompleksā procedūra pēc individuālām dermatoloģiskās līnijas "KOKO Dermaviduals" receptēm; ✓ Miostimulācija (aparātu liftings); ✓ Botulotoksīna injekcijas; ✓ Revolucionārā kolagēna stimulācija ar preparātu "KARISMA"; ✓ Ādas bioreģenerācija ar heteroloģisko I tipa kolagēnu "Linerase"; ✓ Kompleksā procedūra: kolagēns "Linerase" + "Linerase HYDRO"; ✓ Mezoterapija; ✓ Sejas ādas plazmas atjaunošana ar aparātu Jett Plasma Medical; ✓ Kriodestrukcija ar CryoAlfa (jaunveidojumu noņemšana: papilomas, miliumi, kārpas, pigmentplankumi u.c.); ✓ Dermālā biorevitalizācija ar polinukleotīdiem AURA.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Latvijas namu pārvalde, SIA

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA "Latvijas namu pārvalde" ir jauns un progresīvs uzņēmums, kas savus darbības principus balsta uz klientiem vērstā atklātā sadarbībā, piedāvajot caurskatāmu lēmumu pieņemšanas procedūru un kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanu. Mūsu pamatmērķis ir sniegt Jums augstas kvalitātes pilnu īpašuma apsaimniekošanu. Tieši ekonomiskums, drošība, augsta kvalitāte ir pamatvērtības, ko nodrošinām mūsu klientiem. Uzticot sava namīpašuma apsaimniekošanu mums, Jūs varēsiet pilnvērtīgi baudīt tās priekšrocības, ko sniedz uzturēšanās sakoptā un patīkamā dzīves vidē - savās mājās.

Mobiline, veikals

Raiņa 40A, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2. līnija 75, Rīga LV-1026
Dzesēšanas smērvielas, Marķēšana, magnēti, Pacelšanas mehānisms, Birstes, slotas, špakteļlāpstiņa, Tīrīšana

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

Prestons, SIA

Lielā 9A-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana Par uzņēmumu:

"Prestons", SIA piedāvā bruģēšanas darbus - bruģa ieklāšana gan privātmājām, gan ietvēm un celiņiem. Izbruģējam arī laukumus un piedāvājam vispārēju teritorijas labiekārtošanu pēc jūsu vēlmēm. Teritorijas labiekārtošanu piedāvājam dažāda izmēra teritorijām, dizains un izkārtojums tiks saskaņots ar jums. Bruģēšana Kurzemē, Latvijā, Talsos. 

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.

Kaucminde, SIA, Veļas mazgātava

Pils 11, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Veļas, kreklu, uzvalku, drēbju, segu mazgāšana, gludināšana Tukumā.

Igma, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kaijas", Glūdas pagasts, Jelgavas nov., LV-3040
Par uzņēmumu:

SIA "Igma" sniedz transportēšanas un ekskavatora pakalpojumus, piegādājam granti, smilti, škembas, veicam teritorijas labiekārtošanas darbus. 

ZL.LV iesaka

S.U.B. transports, SIA, Bruņinieku pirts

"Auci", Grīnvalti, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Apraksts:

SIA „S.U.B. transports” pakalpojumu klāsts: kravas transporta, ekskavatora noma; būvdarbi, ēku demontāža; rakšanas darbi; smilts, grants pārdošana. “Bruņinieku Pirts” iznomā: telpas svinībām, tostarp zāle ar ietilpību līdz divdesmit pieciem cilvēkiem, džakuzi, pirtiņa un baļļa zem atklātām debesīm; brīvdienu mājiņu vienai ģimenei vai nelielai kompānijai.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.