Tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Degvielas sistēmas remonts, degvielas bākas tīrīšana . Dzesēšanas sistēmas remonts. Motoru remonts.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
maiņa, Bremžu disku maiņa, Degvielas sistēmas remonts, Degvielas sistēmas apkope, Degvielas sistēmas tīrīšana

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
privātmājām, rokas ūdens sūknis, kanalizācijas caurules kritums, dziļurbuma ierīkošana, kanalizācijas tīrīšana

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Kosmētika no Grieķijas, šampūns, kondicionieris, roku krēms, sejas krēms, ekokosmētika, seja maskas, sejas tīrīšana

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Zobārstniecība un mutes higiēna, zobu ārstēšana, zobu tīrīšana , stomatoloģija, zobu implanti, implantācija

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Degvielas sistēmas tīrīšana . Degvielas sistēmas pārbaude. Dzinēja maiņa Rīgā. Dzinēju diagnostika.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Celtniecības tehnika, celtniecības instrumenti, elektroinstrumenti, celtniecības tehnikas tirdzniecība, celtniecības tehnikas noma, celtniecības tehnikas remonts, elektroinstrumentu tirdzniecība, elektroinstrumentu noma, elektroinstrumentu remonts, vibroplates, parketa slīpmašīnas, alumīnija torņi, kāpnes, betona maisītāji,

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Matrači, matracis, lateksa matrači, Latvijā ražotas mēbeles, bezatsperu matrači, ortopēdiskie matrači, porolona matrači, mīkstās mēbeles, Latvijā ražoti matrači, mīksto mēbeļu tirdzniecība, mēbeles internetā, mēbeļu interneta veikali, divpusīgi matrači, matrači ar kokosu, kokosa matracis, anatomiskais matracis, neatkarīgo atsperu

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Saldēšanas iekārtas, refrižeratori, refrižerators, refrižeratoru. CO2 saldēšanas un aukstuma agregāti, BITZER, FRASCOLD, Danfoss, MANEUROP, OPTYMA, COPELAND, HITACHI kompresori, agregāti un pārējā aukstumtehnikai paredzētā produkcija. LU-VE, MODINE, KELVION gaisa dzesētāji un kondensatori. Danfoss, Carel, PEGO, AKO automātika.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27A, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvniecība Būvniecība ietver procesu no būvlaukuma sagatavošanas līdz izbūvētā objekta nodošanai ekspluatācijā. Būvējam ielas, laukumus, piebraucamos ceļus, ietves, izbūvējam caurtekas. Izmantojam, gan asfaltbetonu, gan betonu kā arī granīta bruģakmeni vai dabīgo akmeni. Izmantojam arī citus materiālus atbilstoši Klienta vajadzībām un vēlmēm. ✓ Rekonstrukcija Rekonstrukcija ietver asfaltbetona seguma virskārtas frēzēšanu, asfaltbetona seguma izbūvi, bruģakmens seguma nomaiņu, aku, gūliju līmeņošanu, caurteku nomaiņu, ietvju un ceļa apmaļu regulēšanu / nomaiņu, marķējuma uzklāšanu. ✓ Uzturēšana Uzturēšana ietver asfaltbetona seguma remontdarbus vasaras un ziemas sezonā, ātrumvaļņu izbūvi, bojāta bruģakmens nomaiņu, bojātu ietvju un ceļa apmaļu nomaiņu, bojātu aku, gūliju, ūdens kanālu nomaiņu, seguma marķēšanu, ceļa zīmju uzstādīšanu, drošības barjeru uzstādīšanu, caurteku konstrukciju apkopi un remontu. ✓ Citi pakalpojumi Ceļu būvtehnikas noma, kravas a/m un evakuatora pakalpojumi, sniega tīrīšanas/izvešanas darbi.

BTS Road, SIA

Dārzaugļu 6, Rīga LV-1012
Darbības veidi: ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Līniju krāsošana uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Apraksts:

"Garāža 37", autoserviss. auto remonts, apkope. Apdrošināšanas remonts.

Zintis Varblans, IDV

Rīga
Apraksts:

Izgatavoju skursteņu cepures no 0,5 mm biezuma cinkota skārda ar poliestera pārklājumu dažādos toņos. Tās pasargā dūmeni no laikapstākļu ietekmes, kā arī ir vizuāls papildinājums kopējam mājas izskatam. Individuāla pieeja katram klientam, pieņemamas cenas.

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi