Tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Sporta inventāra veikali Rīgā. Interneta veikals. Trenažieri. Novuss. Bērnu preces. Matu griešanas ierīces. Idejas dāvanām, Sports un tūrisms, Trenažieri, Tenisa galdi, Boksa un austrumu cīņas inventārs, Spēļu galdi, novuss, Zemūdens peldēšanas inventārs, Basketbols, Bumbas, Lukturi, Volejbols, Novusa galdi, kur pirkt?, Šaha spēle, Laivas,

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Metāla dakstiņi/skārda jumti. Moduļveida dakstiņprofils. Māla dakstiņi. Betona dakstiņi. Trapecveida jumtu profili. Nesošie jumta profili. Valcprofils. Konstruktīvie profili. Jumta segumi. Jumta plēve. Ūdens notekas. Jumta logi. Jumta lūkas. Kvalitatīvas skrūves. Metāla žogi. Dūmvadi. Jumta ventilācijas izvadi. Jumta drošības elementi.

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

Rohe' Latvijā, SIA

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Tvertņu tīrīšana , cauruļvadu izbūve, pretinfiltrācijas segumi, DUS rekonstrukcija, iekārtu piegāde un, Degvielas rezervuāru tīrīšana . Uzņēmuma DUS vadības sistēmas.

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

Ekoplastika, SIA, termoplēve, iepakojuma materiāli

Bruņinieku 29/31-315, Rīga LV-1001
Iepakošana, iepakojums, iepakojamie materiāli, maisi (PP, LDPE, HDPE, MDPE), iepirkuma maisiņi ar logotipu, riepu maisi, atkritumu maisi, maisi granulām, ķīmiskās tīrīšanas maisiņi, plēves, palešu plēve (stretch) pārtikas plēve (PP, PVC, PE), polietilēna plēve, polietilēnu maisi, polipropilēna maisi, termoplēves, papīra maisiņi.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Alat auto, SIA, Auto gāzes iekārtu uzstādīšana

Droši brauc pie mums - gāzes iekārtu uzstādīsim👌
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Sertificēto profesionāļu komanda ar daudzu gadu pieredzi autogāzes nozarē piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Jebkuras sarežģītības autogāzes iekārtu uzstādīšana visu marku automašīnām. ✓ Japāņu, itāļu un poļu ražotāju autogāzes iekārtu pārdošana un atbalsts visā Latvijā. ✓ Ar autogāzes iekārtām aprīkotu auto diagnostika, tehniskā apkope un remonts. ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope automašīnām ar gāzes iekārtām.

Mūsu speciālistu sniegtie papildus pakalpojumi:

✓ Automašīnu datordiagnostika. ✓ Izplūdes gāzu (CO-CH) sastāva pārbaude un regulēšana.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi