Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Latgalē, Pieaugušo izglītība Latgalē, Skaistumkopšanas kursi Latgalē, skaistumkopšana, manikīrs, gēllakas tehnika

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k-1, Rīga, LV-1045
Metināšanas pusautomāti, automatizācija, tehnika , traktori, strāvas avoti, maskas, invertori, aprīkojums

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105C, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Autoserviss Ķekavā. Auto remonts, apkope, labošana, diagnostika, remonts. Auto riepu serviss. Dzinēji, motori, to remonts. Autoelektriķis, Metināšana, Metināšanas. Auto rezerves daļu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, pārdošana Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas, traktoru labošana, remonts. Starteru, startera, ģeneratoru,

Kristafors, SIA, Kancelejas preču veikals

Brīvības 11, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Kancelejas preces birojam un skolai. Datoru un printeru piederumi, kopēšana, krāsainā kopēšana, printēšana, skenēšana, grāmatas, hēlija baloni. Printeri. Kancelejas preču tirdzniecība Krāslavā. Biroju preču tirdzniecība Krāslavā, rakstāmpiederumi, plānotāji, burtnīcas, klades, preces zīmēšanai, pildspalvas, grāmatvedības veidlapas,

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Dekoratīvo betona izstrādājumu ražošana pēc pasūtījuma, mākslas betons, Lieli puķu podi, podu izgatavošana, Betona puķu podi un kastes dārzam un pagalmam, Terases puķu podi no cementa, dizaina izstrādājumi no polimērbetona, moderna dizaina puķu kastes, dārza galdi, krēsli, bļodas, polimērbetona objekti.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

ZL.LV iesaka

Konecranes Latvija, SIA, Celtņi un telferi

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Konecranes ir nozarē vadošā pacelšanas iekārtu uzņēmumu grupa, kas piedāvā pilnīgāku un modernāku pacelšanas risinājumu spektru visdažādākajām nozarēm. Nodrošina arī pacelšanas iekārtu apkalpošanu un servisu.

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

"Alejas", Mežāres, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

Riepu garāža

Ganību dambis 25E, Rīga, LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.
ZL.LV iesaka

Marčuks, SIA

Tīraines 15, Rīga, LV-1058
Par firmu:

Uzņēmums dibināts 2015. gadā un nodarbojas ar būvuzraudzību, ēku un būvju tehnisko apsekošanu, būvprojektu un būvdarbu vadību. Izsniedz tehniskās apsekošanas atzinumus, aktus, rezultātus.

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17 - 7, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Datortehnikas serviss un apkope ✓ Datoru remonts ✓ Portatīvo datoru remonts ✓ Problēmu diagnostika ✓ Biroja tehnikas apkope un remonts ✓ Printeru apkope ✓ Printeru remonts ✓ Toneru uzpilde ✓ Kārtridžu uzpilde ✓ IPhone remonts ✓ Citi pakalpojumi ✓ Printēšana ✓ Kopēšana ✓ Datoru aksesuāru iegāde

NB59, SIA, Dārza un meža tehnikas veikals-serviss

Biķernieku 59, Rīga, LV-1039
Apraksts: Piedāvājam zāles pļāvējus, krūmgriežus, zāliena aeratorus, zemes frēzes, motorzāģus un sniega frēzes, dārza tehnika un aprīkojums. Veicam kvalitatīvu dārza tehnikas remontu, apkopi.

Kantāns J., IDV

Mores 2B, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Sadzīves tehnika no Norvēģijas. Rezerves daļu tirdzniecība.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

Andreja Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
Firsa Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas