Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Informatīvais serviss, SIA

Dzirnavu 1-8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Datortehnikas pastāvīga kompleksa apkalpošana ✓ Datortehnikas apkalpošana pēc izsaukuma ✓ Datortīklu projektēšana, izveide un uzturēšana ✓ Datoru un perifērijas iekārtu remonts mūsu birojā ✓ Serveru risinājumu izstrāde un realizācija klienta vajadzībām ✓ Stacionārie un portatīvie datori ar jebkuru komplektāciju ✓ Datortehnikas audits un konsultācijas

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Grencis un Partneri, SIA

Laktas 14B, Rīga, LV-1013
Dzinēju remonts, automobiļu kompresoru remonts. Dzinēja, motora galvas pārbaude, slīpēšana, kapitālais remonts. Visu marku motoru, motoru bloku, galvu, klaņu, kloķvārpstu, automobiļu kompresoru remonts, vieglo, smago automašīnu, autobusu, lauksaimniecības tehnikas, dīzeļu, dīzeļdzinēju motoru remonts. Rezerves daļas, remkomplekti,

VITRUM servisa centrs, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
VITRUM servisa centrs:

Nodrošina profesionālo virtuves un aukstuma iekārtu uzstādīšanu, apkopi un remontu, apkalpošanu garantijas un pēcgarantijas periodā.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

DPFSolutions EP, SIA

Litene, Ozolu 8, Litenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4405
Pakalpojumi: ✓ DPF un katalizatoru tīrīšana ✓ Čiptūnings ✓ Dzesēšanas sistēmas un salona radiatora  mazgāšana ✓ Rezerves daļu tīrīšana ar slapjo abrazīva strūklu. Par mums:

SIA 'DPFSolutions EP' ir 2018. gadā dibināts uzņēmums - celmlauzis, kas pirmais Latvijā uzsāka piedāvāt inovatīvu un efektīvu visu veidu un izmēru DPF filtru un katalizatoru tīrīšanu.

Strādājam tikai ar profesionāl aprīkojumu. Failu nolasīšana caur OBD vai BENCH režīmā pieslēdzoties pie vadības bloka piniem. DPF, EGR un tamlīdzīgu problēmu risināšana. Ekoloģijas atslēgšana. Jaudas palielināšana.

Jaunums! Rezerves daļu attīrīšana no oksīda un netīrumiem

Veicam rezerves daļu attīrīšanu no oksīda un netīrumiem, pielietojot slapjo abrazīvo strūklu.

Pateicoties tehnoloģijai, kurā abrazīvs tiek samaisīts ar ūdeni, procesā netiek bojāta metāla virsma, kā tas ir gadījumos, kad tiek izmantotas sausās abrazīvās metodes. Vairāk par mūsu pakalpojumiem https://www.dpftirisana.lv/

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

ZL.LV iesaka

Vilbers, SIA

Rīgas 84, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

"Vilbers" ir specializēts apģērbu veikals, kas paredzēts personām ar kustību traucējumiem, piedāvājot pārdomāti veidotu kolekciju, kas paredzēta ratiņkrēslu lietotājiem, protēžu nēsātājiem un tiem, kam nepieciešams rehabilitācijas apģērbs pēc traumas. Atklājiet virkni iekļaujošu un stilīgu iespēju, kas pielāgotas komforta un mobilitātes uzlabošanai.

Ražots Latvijā.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Diamondts, SIA

Maija 4, Rīga, LV-1006
Par uzņēmumu:

Diamond Connected® - transporta un loģistikas uzņēmums ar 15+ gadu pieredzi. Starptautiskie salikto un pilno kravu pārvadājumi, lielgabarīta kravu un lauksaimniecības tehnikas transportēšana, motociklu transportēšana, vietējais un starptautiskais privātpersonu pārvākšanās serviss, loģistikas pakalpojumi, muitas brokeru un muitas noliktavas pakalpojumi, avio kravu pārvadājumi, specializēto un delikāto kravu iepakošana un transportēšana.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Sadzīves tehnikas remonts, Andersons M., individuālā darba veicējs

Kalna 21A, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: Veļas mašīnu, ledusskapju, ūdens sildītāju (boileru) remonts. Izbrauc pie klienta uz mājām. Izbrauc pie klienta Jēkabpilī, Jēkabpils rajonā un tuvākajā apkārtnē.

Poļu veikals, SIA Spars

Raubēni, Rubeņu ceļš 48, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas:: ✓ ķīļsiksnas, ✓ blīvslēgi, ✓ gultņi, ✓ riepu remontu materiāli, ✓ filtri, ✓ skrūves, ✓ instrumenti, ✓ kardāni, ✓ akumulatori.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

ZL.LV iesaka

BDR Design, SIA

Ikšķiles 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

"BDR Design" Slogans - bruģis, dārzs un rokenrols. Nodarbojamies ar bruģēšanu, labiekārtošanu, zemes darbiem, zālāju ierīkošanu. Uzņēmums strādā kopš 2016.gada tieši ar šo sfēru, tapēc esam aroda speciālisti, kuriem ir zināšanas ar betona bruģi, māla bruģi, granīta, dolomīta kaltajām plāksnēm, sekojam līdzi tendencēm, strādājam ar visām top rūpnīcām.