Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dzinča, SIA

Dārza 11A, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Auto apkope, virpošana, metināšana, pārnesumkārbu remonts, virsbūves remonts, motoru remonts, riepu montāža, balansēšana, aizmugures tiltu remonts, stiklu maiņa - līmēšana, Citroen, Peugeot aizmugures tiltu remonts, eļļas maiņa, mašīnu krāsošana. Stiklu līmēšana, metālapstrāde. Riepas Cēsīs, riepas Priekuļos, lietotu riepu

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

MedAmber, SIA

Silmaļu 17-4, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Uzņēmums kas nodarbojas ar medicīnas preču tirdzniecību Baltijas valstīs piedāvājot saviem klientiem vislabākos risinājumus mūsdienu veselības pakalpojumu sniegšanai.

Mēs regulāri pilnveidojām mūsu zināšanas un paplašinām sadarbības partneru klāstu apmeklējot lielākas medicīnas tehnoloģiju izstādes, forumus, konferences, ka arī interesējamies par mūsu piedāvāto preču ražošanas procesiem kas ļauj garantēt izcilu kvalitāti un maksimāli induvidualu pieeju saviem klientiem.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Rosovskis S., tehniskais eksperts - individuālā darba veicējs

Daugavpils LV-5401
Sertificēts sauszemes transportlīdzekļu tehniskais eksperts. Autotehniskā ekspertīze. Autotransporta vērtēšana. CSNg. radušos transporta zaudējumu noteikšana. Transportlīdzekļu vērtības noteikšana. Avarējušu auto zaudējumu noteikšana. Transportlīdzekļu atjaunošanas remontdarbu izmaksu noteikšana. Auto vērtēšanas pakalpojumi:

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

Lielodi, SIA, Mežam un Dārzam , veikals - remontdarbnīca Madonā

Lazdonas 9, Madona, Madonas nov., LV-4801
✓ Meža un dārza tehnikas tirdzniecība ✓ Meža un dārza tehnikas tirdzniecība ✓ Tehnikas remonts un apkope ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss ✓ Tehnikas noma ✓ Konsultācijas

 

Apraksts:

"Lielodi", SIA ir uzņēmums, kas darbojas Madonā un specializējas meža un dārza tehnikas tirdzniecībā un remontā. Mūsu veikalā klientiem piedāvājam plašu klāstu ar augstas kvalitātes instrumentiem un tehniku, kas ir piemērota gan profesionāļiem, gan amatieriem. Mēs nodrošinām ne tikai pārdošanu, bet arī profesionālu servisu un tehnisko atbalstu.

Alfa laboratorija, SIA

Ieriķu 43-25, Rīga LV-1084
Apraksts:

SIA "Alfa laboratorija" ir kompāniju Abbott Molecular un Abbott Point of Care pārstāvis Latvijā. Inovācijas sarežģītu slimību vadībai un mūsdienīgai laboratoriju pārvaldībai. SIA "Alfa laboratorija" piedāvā pasaules laboratorās diagnostikas tehnoloģiju līderu visaugstākās kvalitātes diagnostikas produktus laboratorijām Latvijā un Baltijā.

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

DarkNet, SIA

"Kunduri", Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Kompānija SIA "DarkNet" nodarbojas ar juridisko personu informācijas tehnoloģiju infrastruktūras izpēti, izbūvi, apkalpošanu. Katra klienta bizness ir unikāls, līdz ar to katra klienta tehniskais nodrošinājums ir jāizvērtē individuāli, balstoties uz informācijas tehnoloģiju loģisko shēmu pamatprincipiem.
ZL.LV iesaka

AK12, SIA

"Kalnmeijas", Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Informatīvais serviss, SIA

Dzirnavu 1-8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Datortehnikas pastāvīga kompleksa apkalpošana ✓ Datortehnikas apkalpošana pēc izsaukuma ✓ Datortīklu projektēšana, izveide un uzturēšana ✓ Datoru un perifērijas iekārtu remonts mūsu birojā ✓ Serveru risinājumu izstrāde un realizācija klienta vajadzībām ✓ Stacionārie un portatīvie datori ar jebkuru komplektāciju ✓ Datortehnikas audits un konsultācijas