Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales", Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

Zemnieku saimniecība Skaistmales ir Āboliņu ģimenes uzņēmums. Nodarbojamies ar graudu un rapšu audzēšanu, pārdošanu un pirmapstrādi. Sniedzam graudu analīžu, autosvaru un iekrāvēja pakalpojumus. Esam Latraps graudu pieņemšanas punkts Vārmē. Laboratorija ir piesaistīta Latvijas graudu tīklam. Pieņemam kviešus, rapsi, miežus, auzas, rudzus u.c.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

Remdek, SIA

"Industriālais parks", Vītoliņi, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

SIA Risinājums I - apsaimniekošanas pakalpojumi Valmierā

Annas 27, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Teritorijās: ✓ Teritoriju sakopšana, iekopšana un tīrīšana ✓ Dekoratīvā un parastā krāsošana ✓ Iekopjam teritorijas ar pāraugušu zāli, attīrām no krūmiem un veicam citus teritoriju labiekārtošanas darbus ✓ Žogu un sētu uzstādīšana ✓ Attīrām aizaugušus apbūves gabalus no kokiem un krūmiem

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi Dārzniecības preču veikals:

Veikals "Dārzam un mājai" piedāvā dažāda veida mēslojumus istabas un dārza augiem, dārzkopības inventāru, puķu, dārzeņu, garšaugu sēklas, dažādas saimniecības preces, floristikas materiālus. Tāpat veikalā var iegādāties darba un gumijas apavus.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Med Prof, SIA

Krišjāņa Valdemāra 157 - 209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija pret Covid-19 ✓ Obligātās veselības pārbaudes ✓ Mobilais rentgena kabinets Apraksts:

SIA "Med Prof" ir dibināta 2008. gadā, uzņēmums profesionāli nodarbojas dažādu medicīnisku pakalpojumu sniegšanu, izbraucot pie klientiem. Uzņēmums nepārtraukti attīstās, pilnveidojas, sekojot mūsdienīgām tehnoloģijām un prasībām, kas palīdz veicināt uzņēmuma konkurētspēju tirgū. Mūsu rīcībā ir modernas diagnostikas tehnoloģijas, kas nodrošina sniegto pakalpojumu ātrumu un kvalitāti. Galvenā SIA "Med Prof" priekšrocība – kvalificēta ārstu komisija izbrauks tieši pie Jums, taupot Jūsu laiku un naudu. Mūsu mērķis ir sniegt kvalitatīvu pakalpojumu, atrodot individuālo pieeju katram klientam. On-line pieteikums Jūsu ērtībai ir viegli saprotams un uztverams http://www.medprof.lv/pieteikums-tie%C5%A1saist%C4%93

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

DHS, SIA

Salamandras 1 k-2-8, Rīga LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

"Vārpas 5", Naukšēni, Naukšēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

Agro-Dzelzava, SIA

"Vārpas", Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Apraksts:

SIA "Agro-Dzelzava" ir piena ražošanas komplekss "Vārpas". Lopkopība: liellopi. Lauksaimniecības produkcijas ražošana. Graudkopība.

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Vējiņi, ZS

Jūras 54, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Lietotu sadzīves preču veikal Limbažos.

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Lauksaimniecības tehnika Madonā., Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika Madonā. Lauku tehnika .

RM Seda, SIA

Sporta 2G, Seda, Valmieras nov., LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Garants LZ, SIA

"Vējrozes", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Etna Design, SIA

Saules 29-2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par mums:

ETNA DESIGN SIA  dibināts 2019. gadā, neilgi pēc tam, kad mēs atklājām šo neparasto materiālu un tā īpašības. Dabas resursu izmantošanas koncepcija, lai radītu ekskluzīvus, ar rokām darinātus ikdienas priekšmetus, iedvesmoja mūs izveidot izturīgu, drosmīgu un ērtu mēbeļu kolekciju, kas ienes kaut ko ievērojamu un īpašu jūsu mājās un dzīvē.

ETNA DESIGN mums ir kopīga aizraušanās ar dizainu, atbildība par vidi un vērsta uzmanība sīkām detaļām, mēs augstu vērtējam uzticību, efektīvu komandas darbu un cenšamies panākt izaugsmi, attīstību un uzlabošanu ar mērķi nodrošināt jums inovatīvu un kvalitatīvu produktu, kā arī vispārēju servisu.