Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Tahogrāfu veikals Ķengaragā. Tahogrāfs. Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija, inspekcija, inspicēšana.

Māra autoevakuators Lielvārdē

Uzvaras 7C, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

 

Autoevakuators Lielvārdē, tel. 29720416. Celtspēja līdz 2.5t. Spēcīga vinča, velk no grāvjiem, gravām. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, izrakstu rēķinu. Cena: 0.55 euro/km.Cena pēc vienošanās - atkarīga no braucamā attāluma, diennakts laika un evakuācijas sarežģītības.00-24h/ katru dienu. Auto evakuācija no jebkuras vietas Latvijā. Piestartēšana ar Boster palaidēju.

Albi Group, SIA

Andreja Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1083
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

Hydro Tech Serviss, SIA

Rušonu 19, Rīga, LV-1057
Uzņēmuma apraksts:: "HYDRO TECH SERVISS" specializējas stūres iekārtas mehānismu, stūres hidropastiprinātāja agregātu, spectehnikas hidrocilindru remontā, kā arī automašīnas hidrauliskās sistēmas kopumā. Tas ir: vieglajām automašīnām, mikroautobusiem, kravas automašīnām un citiem transporta veidiem. Darbnīca nokomplektēta uz autoservisa bāzes, tāpēc mums ir visi apstākļi agregātu noņemšanai un uzlikšanai, kam vajadzīgs remonts, tāpat arī vieglo automašīnu un mikroautobusu ritošās daļas diagnosticēšanai. Uz doto brīdi mēs varam piedāvāt mūsu klientiem pilnu kompleksu remonta darbu hidropastiprinātāja, stūres mehānisma, kā arī automašīnas ritošās daļas remontu un citus darbus. Smagajām automašīnām, autobusiem (lielajiem) un speciālajai tehnikai remontējam un atjaunojam tikai noņemtos stūres mehānismus, hidrauliskos cilindrus, hidrauliskos sūkņus un citus.

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga, LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

SAF Tehnika, AS

Ganību dambis 24A, Rīga, LV-1005
Sakaru tehnikas un līdzekļu ražošana

Go tehnika, SIA

Skolas 23, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

GS tehnika, SIA

Pulkveža Brieža 43, Rīga LV-1045
Mūzikas, skaņu un gaismas iekārtas

CB tehnika, SIA

Celtnieku 15, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Sports un tehnika, SIA

Sakņu 46-1a, Daugavpils LV-5401
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Zemes tehnika, SIA

Celtnieku 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Autoceltņa pakalpojumi. Celtņauto, (autoceltnis, ceļamkrāns, krāns, kravas celtnis) 40t, (Demag) autotransports, (MAN 14t) buldozers, (Hanomag, DT-75). Zemes darbi. Grants ceļu būve, būvniecība. Hidromelioratīvā būvniecība. Birstošu kravu pārvadājumi. Grants, smilts. Būvmašīnas.

DM Tehnika, SIA

Palmu 5, Rīga, LV-1006
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Tehnika AZ, SIA

Kadaga, Elīzes 6, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2103
Rezerves daļas būvtehnikai, rezerves daļas industriālajai tehnikai, rezerves daļas ekskavatoriem, rezerves daļas buldozeriem. Metāla kāpurķēžu sistēmas detaļas, gumijas kāpurķēžu sistēmas, hidromotori, hidromotoru rezerves daļas, hidropumpji, hidropumpju rezerves daļas, reduktori, reduktoru rezerves daļas, platformu pagriešanas