Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Būvmateriāli, cements, reģipsis, OSB, profili, līstes, mūrjavas, špakteles, krāsošanas ruļļi, krāsas, silikoni, līmes, hermētiķi, krāsu flakoni, pigmenti, plēves, vate, santehnika, caurules, blīvējamie materiāli, PP līkumi, blīves, misiņa un čuguna veidgabali, lodveida ventiļi, pretvārsti, jaucējkrāni, izlietnes krāni, sifoni,

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Note, SIA, Riepu serviss Mārupē

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Autoserviss. Riepu tirdzniecība

OKAJ, SIA

Jūras 60A, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Siltumsūkņi un to montāža ✓ Ventilācijas sistēmas montāža ✓ Kondicionieri un to montāža ✓ Gaisa plūsmas mērījumi ✓ Ventilācijas apkope ✓ Gaisa aizkaru montāža ✓ Dimanta kroņurbšana ✓ Pieplūdes-izplūdes ventilācijas sistēma ar siltuma rekuperāciju ✓ Konsultācijas

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Arsa L, SIA, Veterinārā aptieka un prakse

Aizputes 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Veterinārā aptieka "Arsa L" - dzīvnieku barība, barības piedevas, medikamenti, zoopreces, aksesuāri. Sandra Rubīne - lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārsts. Mājas vizītes, konsultācijas. Mākslīgās apsēklošanas tehniķis. Piena pārraugs. Vetārsta pakalpojumi Kurzemē.

Laja, SIA, Riepu serviss

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Riepas traktoriem, automašīnām un lauksaimniecības tehnikai

ZL.LV iesaka

MAKRI, SIA, Siltināšana ar beramo vati

Pētera Lodziņa 6, Nereta, Neretas pagasts, Aizkraukles nov., LV-5118
Tavi ieguvumi, siltinot māju ar beramo vati: ✓ 100% aizsardzība Atšķirībā no tradicionālajām siltināšanas metodēm, kur izmanto loksnes vai ruļļu materiālu, beramā vate nodrošina pilnīgu aizsardzību, aizpildot visas iespējamās spraugas. Tās unikālā iestrādāšanas metode ar gaisu ļauj aizpildīt pat visgrūtāk sasniedzamās vietas, nodrošinot vienmērīgu siltumizolāciju visā jūsu mājā. ✓ Enerģijas ietaupījums Efektīva siltumizolācija nozīmē mazākus siltuma zudumus ziemā un mazāku karstuma iekļūšanu vasarā. Tas rezultējas būtiskos enerģijas ietaupījumos, kas atspoguļojas jūsu apkures un dzesēšanas rēķinos. ✓ Ilgtspējīgs risinājums Mūsu izmantotā beramā vate ir ne tikai efektīva, bet arī ilgtspējīga izvēle. Celulozes vate, ko mēs iesakām, ir ražota no pārstrādātiem materiāliem, kas padara to par videi draudzīgu izvēli. Tās lieliskā siltumietilpība vasarā uzņem un saglabā siltumu, nodrošinot, ka jūsu māja paliek vēsa pat karstākajās dienās. ✓ Uzlabots mājas komforts Siltināšana ar beramo vati ne tikai samazina enerģijas patēriņu, bet arī uzlabo jūsu mājas mikroklimatu. Tas nodrošina vienmērīgu temperatūru visā mājā, samazina trokšņa līmeni un veido veselīgāku vidi, kurā dzīvot. ✓ Profesionāla siltināšana Mūsu komanda sastāv no pieredzējušiem speciālistiem, kas garantē augstākās kvalitātes darbu izpildi. Mēs izmantojam tikai labākās tehnikas un materiālus, lai nodrošinātu, ka jūsu mājas siltināšana ir veikta nevainojami, nodrošinot ilgstošus ieguvumus.

Barkavas arodi, lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība, Filiāle

"Dzirnavas", Barkava, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Sērija TTV, (224 - 263 zs) Latraps lauksaimniecības tehnika . Deutz-Fahr kombaini, kombains., Lauksaimniecības tehnika no Eiropas, Vācijas.

BKL, SIA

Brīvības 2B, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Makita Tehnikas Centrs

Voldemāra Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Aija Šteina, zobu tehniķe

Raiņa 5, Valdemārpils, Talsu nov. LV-3260
Par mani: Aija Šteina, zobu tehniķe Valdemārpilī. Pieņem darba dienās, brīvdienās un arī svētku dienās. Vēlams zvanīt un pieteikt apmeklējuma laiku.

Rudīte Lielmane, zobu tehniķe

Draudzības 30, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par mani:

Rudīte Lielmane, zobu tehniķe Talsos, sniedz zobārstniecības pakalpojumus.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.