Tehnika, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu izgatavošana. JS autoserviss, Jānis Saulkalns, auto remonts, apkope, autoriepas, datordiagnostika, VOLVO, pretrūsas apstrāde, piekares remonts, bremzes, bremžu remonts, eļļas maiņa, lukturu pulēšana, metināšana, metināšanas darbi, labs metinātājs Liepājā, auto krāsošana, riepas, riepu maiņa, pie

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Elektrosadales un kontroles iekārtu ražošana. Elektroinstalācijas ierīkošana. Elektromontāža, elektroinstalācija. Elektriskie paneļi, sadales paneļi, MCC paneļi,  PLC paneļi, panelis, būvniecība, uzstādīšana, apkope, serviss. Elektriskie vadības paneļi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Enerģija, jauda, vadības

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Epion, ūdenslīdēju ekipējums, ugunsdzēsēju ekipējums, specdienesti, specdienestu ekipējums, aprīkojums, iekārtas, tērpi, spectērpi, aizsardzības ekipējums, glābšanas dienestu ekipējums, specializētā apģērba serviss, zemūdens elpošanas ekipējums, mērierīces, mērierīču tirdzniecība, vairumtirdzniecība, piegāde, serviss,

Tonus Elast, SIA

"Pilskalni", Grīnvalti, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Kompresijas zeķes, kompresijas izstrādājumi, ortopēdijas preces, ārstnieciskās zeķes, ārstnieciskās zeķubikses, medicīniskās zeķes, medicīniskās zeķubikses, vēnu zeķes, ārstnieciskās kompresijas zeķes, medicīniskās kompresijas zeķes, kompresijas zeķes pēc operācijas, operācijas zeķes, kompresijas zeķes ikdienai, kompresijas

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

"Graudi", Dunalka, Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Lauma Medical, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
"Lauma Medical" produkcija:: ✓ Elastīgās medicīniskās jostas; ✓ Elastīgās medicīniskās saites; ✓ Kompresijas izstrādājumi; ✓ Elastīgie pārsēji; ✓ Izstrādājumi topošām un barojošām māmiņām; ✓ Stājas korektori; ✓ Ortozes. "Lauma Medical" produkcija atšķiras ar augstu kvalitāti:

Lauma Medical izstrādājumi atšķiras ar augstu kvalitāti. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgā kokvilna un vilna. Pateicoties lielai darba pieredzei medicīnas izstrādājumu ražošanā, modernām tehnoloģijām, speciālistu ieteikumiem un klientu vajadzībām, augstas kvalitātes produkti Lauma Medical ir ieguvuši vadošās pozīcijas attiecīgā produktu kategorijā Baltijas valstīs, Krievijā, Ukrainā, Kazahstānā, Gruzijā un citās valstīs.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

Atipiskās protezēšanas laboratorija, SIA

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts: Ārstniecības iestāžu reģistra kods: 019568301.

Kristal, SIA

Strazdu 3, Liepāja LV-3405
Apraksts: KRISTAL - apakšveļas ražošanas uzņēmums. Piedāvā veļas kolekciju izstrādi un plašu ražošanas pakalpojumu klāstu. Jaunākās tehnoloģijas un individuāla pieejai katram partnerim/klientam ļauj ražot veiksmīgas populāras, modernas kolekcijas.

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Liepājas nodaļa

Pulvera 12-16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Granītakmens, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Lauku 31/35, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Akmeņkaļu darbnīca izgatavo un uzstāda: kvalitatīvus kapu pieminekļus, piemiņas plāksnītes, kapavietu apmales, bareljefus pieminekļiem, dārza skulptūras un kapu skulptūras, granīta galdu virsmas, solus, pakāpienus, dažādus aksesuārus: traukus, vāzes, soliņus utt., granīta krustus. Pieņemam individuālus pasūtījumus vai piedāvājam izvēlēties pēc kataloga. Veicam akmens slīpēšanu, gravēšanu, veidošanu, pulēšanu. Kapu labiekārtošana, kapu plākšņu atjaunošana, pieminekļu uzstādīšana (ir speciāla tehnika lielu, smagu akmeņu pacelšanai). Izbraucam uz vietām Liepājā un rajonā pēc pieprasījuma. Mums ir arī liela pieredze sarežģītu būvniecības darbu veikšanā - sienu nojaukšana, caurumu izzāģēšana sienās u.c.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca - TV darbnīcā veic visa veida televizoru, monitoru un dekoderu remontu ar garantiju uz izpildīto darbu. TV pultis un programmēšana. Meistars ar 25 gadu pieredzi - konsultācijas, diagnostika un izbraukšana pie klienta. Iepērk LED televizorus ar bojātu vai sasistu ekrānu un citiem defektiem. Sniedz attālinātu bezmaksas konsultāciju pa telefonu vai whatsapp.