Tehnika, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Velosipēdi, riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu velosipēdi, meiteņu, zēnu velosipēdi, bērnu ratiņi, rati Liepājā, Latvijā, Kurzemē, motorzāģi, zāles pļāvēji. Piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma, iznomā piekabes, piekabes bez bremzēm, piekabes ar bremzēm, autotreileri, mototehnika, furgoni, laivu piekabes, kempingi,

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Beramkravu pārvadājumi, graudu pārvadājumi, lopbarības pārvadājumi, kravu pārvadājumi, kravu pārvadājumi auto, transports, milti, putraimi, graudi, lopbarība, klijas, rudzu milti. Graudu transports. Kravu pārvadājumi, tentu pārvadājumi, negabarīta kravas, cisternas, lejamkravas, Eiropas valstis, kviešu milti, kviešu klijas.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

S.T.Rimars, SIA, Veļas mašīnu remonts

Bārtas 12, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

"S. T. Rimars" SIA veic jebkura veida veļasmašīnu remontu. Lietotu veļasmašīnu tirdzniecība. Darba laiks pēc vienošanās, iepriekš zvanot pa tel. 29217137.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Republikas 5, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Sadzīves tehnika Gulbis, SIA

Lielā 12, Liepāja, LV-3401
Sadzīves tehnikas tirdzniecība

Alpha Tehnika, SIA

Cieceres iela 43 – 100, Liepāja, LV-3407
Informācija no uzņēmumu reģistra

Inter-Rīga, SIA, Liepājas filiāle

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Biroja tehnika , printeri, printeris, faksi, fakss, kopētāji, kopētājs, skeneri, skeneris, multifunkcionālās, Prezentācijas tehnika : projektori, kodoskopi, ekrāni, tāfeles.

Būvniecības tehnikas noma, SIA

Uliha iela 30 – 10, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

TEHNIKA, Likvidējamā dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

Uliha iela 14 – 44, Liepāja, LV-3401
uzsākta likvidācija

B-tehnika, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Cukura iela 5 – 36, Liepāja, LV-3414
Informācija no uzņēmumu reģistra

Birojiņš, veikals

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
telefoni, laptops, planšetes, flešas, peles, diski, cietais disks, pele, datortehnikas, mobilo telefonu, tehnika , pakalpojumi, skenēšanas pakalpojumi, laminēšanas pakalpojumi, iesiešanas pakalpojumi, datortehnika, biroja tehnika

Baltic System Transport, SIA

Brīvības 123, Liepāja, LV-3401
Iekraušanas un izkraušanas tehnika

Tet, SIA, Veikals

Klaipēdas 62, Liepāja LV-3416
Sakaru tehnikas un līdzekļu tirdzniecība