Uzņēmuma dibināšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
konsultācija, Gada pārskati, Grāmatvedība fiziskām personām, Lietvedības kārtošana, Bilance, Gada bilance, Uzņēmuma , Pamatlīdzekļu uzskaite, Operatīvās bilances sagatavošana, Jazdans, Grāmatvedība, Uzņēmuma dibināšana ,

Risinājums I, SIA

Annas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Grāmatvedība, grāmatvedība Valmierā, grāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas grāmatvedības jautājumos, grāmatvedības kārtošana, atskaišu nodošana VID, EDS, grāmatvedības pakalpojumi visā Latvijā. Grāmatvedības pakalpojumi angliski runājošiem klientiem, grāmatvedības pakalpojumi krieviski runājošiem klientiem. Grāmatvedis

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
uzskaite, palielināšana, samazināšana, uzņēmumu kompānijas reģistrēšana, SIA, IU, IK, mikrouzņēmuma dibināšana , Uzņēmuma grāmatvedība, nodokļu grāmatvedība, finanšu grāmatvedība, finanšu grāmatvedība, finanšu konsultācijas

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
grāmatvedības pakalpojumi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, gada pārskati, gada bilances, uzņēmumu dibināšana

Bek-Konsult, SIA

Braslas 29a-301, Rīga, LV-1084
Konsultācijas siltumapgādē, (biznesa plāni). Iekārtu piegāde, projekti. Rūpnieciski izolētas caurules. Siltummaiņi, siltummezgli. Logstor rūpnieciski izolētas caurules. Siltumapgādes sistēmu projektēšana, rūpnieciski izolētas siltumtrases, šķeldes katlu mājas, ēku siltināšanas projekti, vēdināšanas un ventilācijas projektēšana.

Minus 417 Latvia

Liliju 57, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Zinātniski pierādīta, dabiska efektivitāte:

Mūsdienās "-417" pilnīga un augstas veiktspējas produktu līnija nodrošina vienu avotu, kas pārsniedz gan profesionālo spa, gan patērētāja centienus atrast labsajūtu un ādas veselību. "-417" balstās uz bagātu un izveidotu pagātni, taču pastāvīgi attīstās, lai nākotnē augtu un virzītos uz priekšu. Dabisko un zinātniski pierādīto sastāvdaļu izmantošana skaistumkopšanas līdzekļos turpina virzīt zīmola mūsdienu un radošo politiku. Visi "-417" produkti ir bez parabēniem un bez minerāleļļām. Mēs nekad nepārbaudām savus produktus ar dzīvniekiem.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku Kāpēc izvēlēties mūs?: PROWRISTBANDS piedāvā tikai augstākās kvalitātes kontroles aproces, silikona aproces un kakla lentes par cenu, kas ir konkurētspējīga Eiropas izplatītāju vidū. Mūsu komandā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru pieredze uzkrāta daudzu gadu garumā. No uzņēmuma dibināšanas brīža, kā viens no galvenajiem darbības pamatprincipiem ir bijis rūpēties par to, lai katram klientam tiktu nodrošināta individuāla pieeja un katrs no klientiem izmantotu produktu priekšrocības pilnā apmērā. Uz katru personalizētu produktu pieprasījumu mūsu dizaineru komanda piedāvās Jums savu redzējumu. Liela uzmanība tiek veltīta produktu kvalitātei un piemērotu ražotāju izvēlei. Mēs veidojam sadarbību ar vadošajām rūpnīcām no ASV, Ķīnas un Eiropas, kuru produkti un ražošanas standarti tiek regulāri pārbaudīti, lai nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

Failas Abbasovas Zvērināta advokāta birojs

Graudu 27/29-4.st., Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas: civiltiesībās; administratīvajās tiesībās; krimināltiesībās; maksātnespējas jomā; komerctiesībās.  ✓ Procesuālo dokumentu sastādīšana: tiesai: prasības pieteikumi, apelācijas sūdzības, kasācijas sūdzības, blakus sūdzības; maksātnespējas procesā: iesniegumi, kreditoru prasījumi, saistību dzēšanas plāni, sūdzības u.c. ✓ Pārstāvība: pārstāvība tiesā; iestādēs; mantojumu lietās; maksātnespējas procesā; izlīguma sarunās utt.  ✓ Citi pakalpojumi: dažādu darījumu slēgšana un darījumu vadīšana; dokumentu sastādīšana reģistriem; due diligence. ✓ Mediatora pakalpojumi.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

LUMOS, zvērinātu advokātu birojs

Elizabetes 31-7, Rīga LV-1010
Juridiskie pakalpojumi: ✓ Strīdu risināšana ✓ Komersantu pārvalde ✓ Saistību un lietu tiesības ✓ Publiskās tiesības ✓ Intelektuālais īpašums ✓ Finanšu tiesības un AML Pilna servisa juridiskā apkalpošana:

"LUMOS" nodrošina pilna servisa (one-stop) juridisko apkalpošanu privātpersonām un komersantiem - Latvijas un ārvalstu rezidentiem. Mūsu biroja veiksmes pamatā ir uz rezultātu orientētas un klienta biznesa izpratnē balstītas stratēģijas izvēle, katrā situācijā nodrošinot efektīvākā risinājuma sasniegšanu.

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu: Mēs esam progresīvs juridisko pakalpojumu sniedzēju birojs ar pieredzējušiem speciālistiem, kas apvienojušies, lai sniegtu palīdzību kā vietējiem, tā starptautiskiem klientiem Latvijā. Mūsu moto ir atrisināt jebkuru jūsu juridisko jautājumu un problēmu un mēs lepojamies ar savu aktīvo un uz problēmu risinājumiem vērsto attieksmi, lai sasniegtu klientam vēlamo rezultātu par samērīgu cenu.

LEXEM, SIA

Rīgas 47, Jelgava, LV-3004
Likmes ir augstas – mēs varam Jums palīdzēt:: ✓ Uzņēmuma kompleksā juridiskā apkalpošana ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana valsts un pašvaldības iestādēs ✓ Uzņēmumu juridiskā auzsardzība ✓ Parādu piedziņa ✓ Laulību šķiršanas lietas ✓ Uzturlīdzekļu piedziņas lietas ✓ Laulāto kopmantas sadales lietas ✓ Administratīvo lietu izskatīšana ✓ Jaunu uzņēmumu reģistrācija ✓ Uzņēmumu likvidācija un reorganizācija ✓ Juridisko un fizisko personu maksātnespēja ✓ Korporatīvo strīdu risināšana ✓ Apdrošināšanas strīdu risināšana ✓ Sarežģītu līgumu un dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvēšana tiesās un šķīrējtiesās ✓ Prasības pieteikumu, pretenzijas sagatavošana ✓ Darba strīdu risināšana ✓ Mantojuma lietu kārtošana ✓ Valsts iepirkumi ✓ Preču zīmes reģistrācija

EJ Solution, SIA

Talsi, Talsu nov. LV-3201
Nodrošinām šādus juridiskos pakalpojumus:: ✓ juridisko konsultāciju sniegšana;  ✓ dažāda veida līgumu, vienošanās, pretenziju un citu dokumentu sagatavošana;  ✓ nekustamo īpašumu jautājumu risināšana;  ✓ dokumentu sagatavošana parādu un kompensācijas piedziņas lietās;  ✓ interešu pārstāvību nodrošināšana sarunu procedūrās ar darījumu partneriem, darbiniekiem, klientiem;  ✓ prasības vai paskaidrojumu sagatavošana tiesā; ✓ kapitālsabiedrību dibināšana, izmaiņu reģistrācija, reorganizācija un likvidācija; ✓ uzņēmumu kompleksā juridiskā apkalpošana.

Eterna Law, SIA

Smilšu 10-201, Rīga, LV-1050
darba strīdi, datu aizsardzība, nodokļu konsultācijas, darījumu noformēšana, maksātnespēja, uzņēmumu dibināšana

Uzņēmumu dibināšanas biedrība

Brīvības gatve 410, Rīga, LV-1024
Biedrības, nodibinājumi