Vainagi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 6b, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Sēru vainagi , sēru pušķi, sēru lentes, ziedu kompozīcijas, ziedu pušķi - kāzām, kāzu, līgavām, līgavu

Milli Pro, ziedu veikals

Griķi, "Vidiņi" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
prezentāciju, konferenču, biroja, uzgaidāmo telpu, skatlogu dekorēšana, rožu lapiņas, vainagu izgatavošana, vainagi , , štrausi, bēru vainagi , sēru vainagi , lentas, bēru pušķi, zārka vāka dekori, ziedi bērēm, ziedu piegāde

Rērosa, IK

Lielcieceres 1a, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Par mums:

Ziedu veikala Rērosa piedāvājumā grieztie ziedi, ziedu pušķi, sēru vainagi, kā arī tematiskie ziedu noformējumi, suvenīri un dāvanas. 

Bella, ziedu salons

Ārpus darba laika pieņemam pasūtijumus pa tālruni.
Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Ziedu salons Bella piedāvā:

✓ grieztos ziedus; ✓ ziedu pušķus ✓ sēru ziedus un vainagus ✓ svētku dekorācijas un dekorēšanu

Ziedu piegāde Valmierā un Valmieras apkārtnē

Alise OZ, SIA

Jelgavas 1, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Ziedu veikals, individuālais darbs

Cēsu 29, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Rotaslietas, dāvaniņas no polimērmāla.

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32a, Rīga, LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija ✓ Bēru pušķi Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Muskare, SIA

Zirņu 104a, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Floristikas materiālu tirdzniecība. Trauku noma. Floristikas palīgmateriāli. Instrumenti floristikai. Iesaiņojuma materiāli. Lentes un dekori. Telpu dekorēšana. Pasākumu organizēšana un atribūtiku veidošana.

Klusums apbedīšanas birojs

K.Barona 3, Rēzekne, LV-4601
Vainagi Rēzeknē. Vainagi pēc pasūtījuma Rēzeknē. Vainagi ar dzīviem, sausiem un mākslīgiem ziediem., Rēzeknē, dizaina konsultācijas Rēzeknē, sēru vainagi Rēzeknē, bēru vainagi Rēzeknē, rituālie pakalpojumi

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Tukumā 🌹🌹🌹
Uguns 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

Eridas Ziedi, veikals

Striķu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

"Eridas Ziedi" Saldū - Ziedi visiem Jūsu dzīves gadījumiem:

✓ kāzām - mašīnas dekori un līgavas pušķi; ✓ svētkiem - grieztie ziedi, pušķi un kompozīcijas; ✓ bērēm - vainagi, sēru pušķi un štrausi; ✓ telpaugi Jūsu mājai un sezonā stādi Jūsu dārzam.

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Aiva X, SIA, Stādaudzētava Limbažos

Rīgas 40, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Piedāvājam plašā klāstā skaistus un kvalitatīvus stādus. Apzaļumošanu Vidzemē.

Dārznieki 1, ZS, Codes dārzniecība

Dārznieku ceļš 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par mums:

ZS "Dārznieki 1" piedāvā rozes, apstādījumu rozes, skarainās ģipsenes, savukārt agrā pavasarī piedāvājam hipeastru majestātiskos ziedus un spilgti oranžos klīviju ziedus. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

K.Valdemāra 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi