Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

Uldis Ēlerts, klavieru skaņotājs

"Sātiņi" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Aizpute, Aizputē, Liepāja, Liepājā, Grobiņa, Grobiņā, Skrunda, Skrundā, Saldus, Saldū, Brocēni, Brocēnos, Ventspils

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Saldus, Smiltene, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Paceļamie vārti var būt komplektēti ar:: ✓ logiem ✓ personāla durtiņām ✓ automātiku ✓ manuālo ķēdes reduktoru ✓ stiprības ribām ✓ dubultajām eņģēm ✓ garajiem rullīšiem Par "Elks AK": Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Vārtu automātika , tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Ērgļos, Piebalgā, Madonā, Siguldā, Rīgā, Vidzemē. LABI VĀRTI – DROŠĪBA SEV UN TUVAJIEM! Ventspils, Jelgava, Jēkabpils, Rēzekne, Valka.

Jumtu, žogu serviss, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Apraksts:

SIA "Jumtu, žogu serviss" piedāvā augstas kvalitātes produktus pat līdz neierobežotai garantijai. Plašs sortiments. Liela krāsu izvēle. Individuāla pieeja katram klientam. Mūsu sortimentā ietilpst - metāla paneļa žogi, štaketžogi (moderna alternatīva tradicionāliem koka dēļiem ar garantiju), jumta logi, kā arī jumta apdares elementi, trapecveida loksnes, metāla dakstiņu jumti, moduļveida metāla dakstiņu jumti, jumta logi, dažādas nestandarta skārda detaļas, piemēram, skursteņu apdares pieslēgumi, skursteņu cepures, skursteņu nerūsējošā tērauda čaulas. Sadarbojamies ar kvalificētiem, pieredzi bagātiem meistariem skārda detaļu izgatavošanā un montāžā.

Pakalpojuma sniegšanas vietas ir visa Latvija.

Latta, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts: SIA "Latta" piedāvā transporta pakalpojumus kravu pārvadāšanā pa Latvijas teritoriju (mēbeles nepārvadājam), sniedzam ekskavatora pakalpojumus. Kā arī nodarbojamies ar grants ceļu remontiem, sagatavojam būvobjekta 0 ciklu, darba pieredze vairāk nekā 10 gadus. Sniedzam greiderēšanas pakalpojumus un sniega tīrīšanu, pieredze šo pakalpojumu sniegšanā Ventspils novadā vairāk nekā 20 gadus. Smilts, grants piegāde.

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Ginekologs Ventspilī, Purēns Alvils

Lielais prospekts 54, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Alvila Purēna ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā Ventspilī. Ginekologs akušieris. Ārsts, Bezmaksas grūtnieču aprūpe. Valsts apmaksāts skrīnings onkocitoloģijā.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Ventspils nodaļa

Fabrikas 5, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

Inas Zemtures ģimenes ārsta-pediatra prakse

Lielais prospekts 49, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Inas Zemtures ģimenes ārsta-pediatra prakse Ventspilī nodrošina šādus veselības aprūpes pakalpojumus: ģimenes ārsta konsultācijas pieaugušajiem un bērniem, jaundzimušo aprūpe, bērnu un pieaugušo profilaktiskā apskate, bērnu un pieaugušo vakcinācija, nosūta pie speciālistiem, noformē darba nespējas lapas, pirmā palīdzība un neatliekamās palīdzības nodrošināšana. Ģimenes ārsts, pediatrs Ventspilī.

Lapsiņas I. zobārstniecības prakse

Ģertrūdes 25, Ventspils LV-3601
Par zobārsta praksi:

Ineses Lapsiņas zobārstniecības prakse sniedz zobārstniecības pakalpojumus Ventspilī. Praksē ir piemērota vides pieejamība pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Marpet, SIA

Jēkaba 10, Ventspils LV-3601
Par mums:

SIA "Marpet" nodrošina visu veida bruģēšanas darbus - pagalmu bruģēšanu, iekšpagalmu bruģēšanu, ietvju bruģēšanu, ielu bruģēšanu, dažādu laukumu bruģēšanu u.c. bruģēšanas darbus. Atjaunojam un izbūvējam caurtekas un piedāvājam drenāžas ierīkošanu privātmājām, saimniecībām vai kompleksiem, kas atrodas mitrā augsnes vietās. Klientiem piedāvājam mini ekskavatora pakalpojumus dažādiem rakšanas, savākšanas, teritoriju labiekārtošanas un cita veida darbiem.