Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Vilevi, SIA, darba drošības Kurzemes filiāle

Šķērsu 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.

Veselības studija, SIA

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Veselības studija" sniedz dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un relaksējošas masāžas. Mūsu pakalpojumi iekļauj ķermeņa ietīšanas procedūras un aplikācijas, mezoterapiju, vaksācijas procedūras, masāžu grūtniecēm, šokolādes masāžu un citus. Klasiskās sejas un aparātprocedūras. Augsti sertificēta un profesionāla kosmetologa pakalpojumi. Kā arī medicīniskās rehabilitācijas procedūras.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Renātes Krūkles privātprakse, SIA

Lielais prospekts 36-19, Ventspils, LV-3601
Ginekologs Ventspilī, daktere Krūkle, grūtnieču aprūpe, dzemdību speciālists, doktorāts, dzemdniecība. Sonogrāfija Ventspilī, sonogrāfija, transvaginālā sonogrāfija. Nodrošināta vides pieejamība prakses vietai cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Renāte Krūkle, analīzes ginekoloģiskās.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Rīga, Saldus, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Saldus, Smiltene, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Tukumā 🌹🌹🌹
Uguns 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Uldis Ēlerts, klavieru skaņotājs

"Sātiņi" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Klavieru skaņošana un remonts. Konsultācijas – klavieru tehniskā stāvokļa novērtēšana, palīdzība pie instrumentu iegādes. Pakalpojumi pieejami visā Kurzemē.

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi