Ventspils, visā Latvijā

Drukāt

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
gravējumi, granīts, akmeņi, kapakmeņu uzstādīšana, pasūtīšana, Skrunda, Kuldīga, Kurzeme, Saldus, Liepāja, Ventspils

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
PĀRDOŠANAS DAĻA, REĢIONI:

DAUGAVPILS

Kandavas iela 4-1, LV-5401 Tālr.: +371 29476080 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00  

VENTSPILS Jūras iela 8, LV-3601 Tālr.; +371 26446826 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00

 

AUTORIZĒTS ZEPTER ŪDENS SERVISS

RĪGA/ RĪGAS RAJONS/ VENTSPILS/ LIEPĀJA Andrejs Bulko Mob. tel.: +371 26465437 e-pasts: sakari22@inbox.lv

CĒSIS/ VALMIERA Ivars Bukovskis Mob. tel.: +371 29430113 e-pasts: vita@topometrs.lv

DAUGAVPILS/ RĒZEKNE Pāvels Miloševičs Mob. tel.: +371 26012020 e-pasts: hypnose77@inbox.lv

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:

"Visidarbi.lv" iespējas darba meklētājiem:

✓ Darba meklētāja profila pievienošana datubāzei; ✓ Pieteikšanās vakancēm; ✓ Parakstīšanās atbilstošām vakancēm e-pastā; ✓ Vakanču un pieteikuma dokumentu saglabāšana savā profilā.

"Visidarbi.lv" iespējas darba devējiem:

✓ Darba sludinājuma publicēšana (pakalpojumu plāni - standarts, premium, premium dual); ✓ Papildus risinājumu izmantošana pieteikumu palielināšanai un darba devēja atpazīstamības veicināšanai; ✓ Tehniskā atbalsta nodrošināšana, konsultāciju saņemšana par darba tirgu un darba sludinājumu sastādīšanu.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

Fortūna 2, SIA, TAXI

Zvaniet droši - turpinām darbu 24/7 !
Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Strādājam 365 dienas gadā! 24 stundas katru dienu! Bez brīvdienām,  arī svētkos!

Taksometri, taxi, taksometra pakalpojumi Ventspils, Ventspilī, Lavijā, Kurzemē, Lietuvā, Igaunijā.

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

PILAT nekustamie īpašumi

K.Valdemāra 20/24, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "PILAT REAL ESTATE" ir nekustamo īpašumu kompānija, kas ir specializējusies un aktīvi darbojas Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī Kurzemē un īpaši Liepājas reģionā pazīstama ar zīmolu "PILAT". Piedāvājam daudzpusīgu atbalstu un risinājumus darījumos ar nekustamo īpašumu. Mūsu pakalpojumos ietilpst:

✓ īpašumu pārdošana un piemeklēšana; ✓ ilgtermiņa/īstermiņa īre; ✓ īres dzīvokļu uzraudzība un maksājumu kontrole; ✓ juridiskais atbalsts; ✓ 3D virtuālās tūres un citu vizuālo materiālu izstrāde īpašumu prezentēšanai; ✓ īpašuma tirgus cenas noteikšana.

DS skursteņslauķis, SIA

Pļavu 89, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pakalpojumus sniedz diplomēts un sertificēts skursteņslaucītāja amata meistars Dainis Kreināts un skursteņslaucītāja amata zellis Roberts Vītoliņš.

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Ventprojekts, SIA, projektēšana Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā Dzirnavu 24-1.st., Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Uzņēmuma galvenie darbības veidi ir dzīvojamo, publisko un ražošanas būvju arhitektūras projektēšana, būvju konstrukciju projektēšana, ūdens, kanalizācijas, siltumapgādes, ventilācijas sistēmu, gāzapgādes sistēmu projektēšana, ielu un ceļu projektēšana. Teritorijplānojums. Būvuzraudzība.