A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Failas Abbasovas Zvērināta advokāta birojs

Graudu 27/29-4.st., Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas: civiltiesībās; administratīvajās tiesībās; krimināltiesībās; maksātnespējas jomā; komerctiesībās.  ✓ Procesuālo dokumentu sastādīšana: tiesai: prasības pieteikumi, apelācijas sūdzības, kasācijas sūdzības, blakus sūdzības; maksātnespējas procesā: iesniegumi, kreditoru prasījumi, saistību dzēšanas plāni, sūdzības u.c. ✓ Pārstāvība: pārstāvība tiesā; iestādēs; mantojumu lietās; maksātnespējas procesā; izlīguma sarunās utt.  ✓ Citi pakalpojumi: dažādu darījumu slēgšana un darījumu vadīšana; dokumentu sastādīšana reģistriem; due diligence. ✓ Mediatora pakalpojumi.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

MONO L, SIA

Friča Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

ZL.LV iesaka

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

Lācis, pirts

Krūmu 54, Liepāja LV-3405
Pirts Liepājā:

Pirts "Lācis" jau vairāk nekā 10 gadus priecē savus klientus ar pirts rituālu, vienīgā kriosauna pilsētā. Pie mums var labi atpūsties, relaksēties, atgūt spēkus. Vienmēr laipni gaidīti!

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas gaas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Kristal, SIA

Strazdu 3, Liepāja LV-3405
Apraksts: KRISTAL - apakšveļas ražošanas uzņēmums. Piedāvā veļas kolekciju izstrādi un plašu ražošanas pakalpojumu klāstu. Jaunākās tehnoloģijas un individuāla pieejai katram partnerim/klientam ļauj ražot veiksmīgas populāras, modernas kolekcijas.

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10B, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.