A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslaa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks", Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

Your Dream House, SIA

Ezermalas 3, Liepāja, LV-3401
Moduļu mājas:: ✓ Dzīvojamās mājas ✓ Pirtis ✓ Vasarnīcas ✓ Dārza mājas ✓ Kempinga mājas ✓ Viesu mājas ✓ Tirdzniecības mājiņas Moduļu un paneļu māju būvniecība:

SIA “Your dream house” ir uzņēmums Liepājā, kas nodarbojas ar moduļu un paneļu māju būvniecību. Uzņēmumā darbojas profesionāla un pieredzējusi komanda, kas ar kvalitatīvu materiālu palīdzību realizē klienta idejas. Strādājam ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmums sadarbojas ar vadošajiem ražotājiem, izmantojot kvalitatīvus, ilgi kalpojošus un individuāli piemeklētus materiālus katram projektam. Moduļu māju būvniecība Latvijā ir salīdzinoši jauna tendence. Tas nozīmē, ka rūpnīcā tiek sagatavoti moduļi (līdz pat daļējai vai pilnīgai iekštelpu apdarei – atkarīgs no ēkas platības un sarežģītības), kas objektā tiek savienoti, rezultātā iegūstot māju. 

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Republikas 5 - 108, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.

Mūsu dārzs, veikals

Kuršu laukums 15, Liepāja, LV-3401
Piedāvājums: ✓ Sēklas sīkfasējumā ✓ Sēklas profesionāliem audzētājiem ✓ Maura zālieni ✓ Lopbarības zālāji ✓ DCM mēslošanas līdzekļi Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GAAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Daktera Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse

Republikas 5-304, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse ārstē bērnus no dzimšanas līdz 18 gadu vecumam. Pieņemšana pēc pieraksta, mājas vizītes, vizīti iespējams pieteikt pa telefonu 27869230. Darba laiks trešdien, piektdien no plkst.16.00 līdz plkst.19.00. Mājas vizītes iespējamas jebkurā nedēļas dienā, iepriekš vienojoties.

Medicīnisko konsultāciju un ārstēšanu sniedz jebkurā dienā, arī brīvdienās un svētku dienās, tas ir, izbrauc mājas vizītēs.

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Pavlovskas Baibas psihologa privātprakse

Kungu 21-17, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Esmu gatava kļūt par pavadoni ikvienam uz laiku, kamēr esat ceļā, lai rastu atbildes uz saviem jautājumiem! Konsultēju un atbalstu krīzē (tuva cilvēka nāve vai nozīmīgu attiecību, ideālu zudums; smaga slimība; darba zaudējums; dzīves jēgas zudums; fiziska vai emocionāla vardarbība), attiecību jautājumos, atkarības – līdzatkarības jautājumos. Darbs ar psihosomatiskām izpausmēm: galvassāpes, trauksmes izjūta, bezmiegs, murgi, pazemināts enerģijas līmenis ikdienā u.c. Strādāju konsultācijās, izmantojot geštaltterapijas metodes. Sniedzu individuālo klientu konsultācijas karjeras, profesionālās dzīves un darba interviju jautājumos, veicu psiholoģisko diagnosticēšanu jeb izpēti ar psiholoģisko testu palīdzību. Psiholoģijas maģistrs. Psiholoģijas Mg.

Roze, apartamenti

Krišjāņa Barona 19, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācija jauniešiem ✓ Grupu psihoterapija ✓ Psihisko traumu psihoterapijaAtbalsta terapijas

Paspārnes G. psihoterapeites privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Konsultācijas klātienē un attālināti. Konsultācijas individuāli un grupā. Psihodrāma. Supervīzijas.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4A, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir aAddi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!