A, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir aAddi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, gaaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Salons Rita, IK, Šūšana un apģērbu labošana

Peldu 23, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Salons Rita" – apģērbu šūšanas, pāršūšanas un labošanas pakalpojumi. Ātri un kvalitatīvi. Laipni gaidīti!

Pilenieki, ZS

"Pilenieki", Ziemupe, Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3463
Apraksts:

Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi līdz 17 vietām pa Latviju, Lietuvu un Igauniju. Mikroautobusu noma.  Garantē kvalitatīvu un drošu pakalpojumu izpildi.

Šmid Ltd., SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Darba apģērbi un apavi:

Šmid Ltd. ir darba apģērbu, darba apavu, darba cimdu un specapģērba tirdzniecību visā Latvijā un Baltijas valstīs.Uzņēmums sniedz pakalpojumus jau 18 gadus. Piedāvājam tādus produktus kā ķiveres, cimdus, aizsargapavus, kombinezonus un cita veida apģērbi, kas paredzēti darbam.Mūsu uzņēmumā Jūs atradīsiet tādus darba apģērbu zīmolus kā: 3M, HELLY HANSEN, MONITOR, SIEVI, ZEKLER, TOP SWEDE, L, BRADOR, DELTA PLUS, COFRA, GUIDE, GRIPPAZ, UVEX, PESSO, BALTIC CANVAS, FTG, GIASCO, TEXSTAR, ATG, CXS,FRISTADS, ACODE, BLAKLADER, VIKING, SIRSAFETY, KASK, CRESTO un citi.

Irēna Kibelko, zvērināts advokāts

Graudu 43A, Liepāja LV-3401
Par mani: Irēna Kibelko - zvērināta advokāte ar 30 gadu pieredzi amatā. Sirdij ļoti tuvas ir civiltiesības, bērnu un ģimenes lietas, kā arī darba tiesības. Sniedzu juridisko palīdzību (aar dzīvokļu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem), gatavoju juridiskos dokumentus Liepājā, Kurzemē un citviet Latvijā. Pārstāvu tiesā personu likumīgās intereses.

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Kurzemes klientu apkalpošanas centrs

Kungu 2, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja, LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu.

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Republikas 5, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

A & A, Mežinska kokapstrādes uzņēmums

Dzintaru iela 72, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

A. CROSS A. M., IK

Dārza iela 3 – 68, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

Inta-A, SIA

Dzērves 15, Liepāja, LV-3411
Rūpniecības preču tirdzniecība

A projekts, SIA

Toma 1, Liepāja LV-3401
Arhitektūra, projektēšana