Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi, dzīvnieku guļvietas, pārnēsājamās somas, aksesuāri , grūmingam, gruming, suņu, kaķu aksesuāri , salons-frizētava dzīvniekiem, suņu, kaķu sagatavošana izstādēm

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
dzīvniekiem, profesionālā kosmētika suņiem, profesionālā kosmētika kaķiem, spalvas kopšanas līdzekļi, ķemmes, aksesuāri

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Aksesuāri , alerģija, autoimunā diagnostika, medicīniskie ledusskapji un saldējamās iekārtas Vestfrost, formalīna konteineri, konteineri histoloģijai, dezinfekcijas salvetes, printeri histoloģijai, endoskopijas aksesuāri

ABS, veikals

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Auto rezerves daļas, riepas, autoķīmija, aksesuāri auto, akumulatori, virsbūvju detaļas, auto prožektori

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Instrumentu veikali "Angava".

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
, vakcinācija, ķirurģija, terapija, dzīvnieku barība, ārstnieciskā barība, vitamīni, minerālvielas, aksesuāri

Oāze, veikals

Daugavas 47, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Ziedu veikals "Oāze" savu darbību sācis 1997. gadā, un darbojas jau 23 gadus. Ņemot vērā pircēju vajadzības, no maza ziedu veikaliņa pakāpeniski esam izauguši līdz ziedu, dāvanu un dārzkopības preču veikalam, kur var atrast lietas gan sirdij, gan praktiskiem risinājumiem.

 Ziedu piedāvājums veikalā ir plašs, sadarbojamies gan ar vietējām dārzniecībām, gan ziedu bāzēm. Piedāvājam grieztos ziedus, telpaugus, pavasara sezonā arī puķu stādus. Veicam ziedu piegādi tuvākajā apkārtnē. 

Dāvanu nodaļā var atrast skaistus glāžu komplektus, traukus, sienas dekorus, koka suvenīrus, sveces un svečturus. Veikalā veicam arī dāvanu saiņošanu. 

Dārzkopības preču nodaļā var iegādāties sēklas plašā sortimentā, arī profesionālās sēklas izfasētas sīkpakās, sīksīpolus, mēslojumus, augu aizsardzības līdzekļus, puķu podus un citas dārzam nepieciešamas lietas. 

Lāčplēsis, SIA, Fitnesa klubs

Brīvības 23a, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Fitnesa un Bodybuildinga sporta klubs, kurā vienmēr esi gaidīts! Draudzīga un motivējoša atmosfēra. Plašs trenažieru klāsts. Brīvie svari. Kardio trenažieri. Boksa maiss. Personālie treniņi sertificētu treneru vadībā. Individuālu treniņa programmu sastādīšana. Ergoline solārijs. Sulu bārs. Sporta uzturs, apģērbs, aksesuāri un suvenīri.

Eco Texture, SIA, adīšanas studija, adījumu interneta veikals

Dzirnavu 35, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts: Ražošanas uzņēmums SIA Eco Texture dibināts 2009. gadā. Pamatnodarbošanās – adīšana ar mehāniskajām adāmmašīnām, kas produkcijai piešķir īpašu kvalitāti, individuālu pieeju ražošanas procesā un neierobežotu radošo ideju pilnveidošanu. Apvienojot labākās īpašības uzņēmējdarbības attīstībai, uzņēmums nodarbojas ar dažāda apjoma pasūtījuma izpildi kā pakalpojuma sniedzējs apģērbu mazumtirgotājiem, dizaineriem, kā arī pavisam nelielu daļu savu pastāvīgo un jauno kolekciju ražošanu realizēšanai vietējā tirgū. Ražojam sieviešu, vīriešu aksesuārus, apģērba gabalus. Darbības laikā esam ražojuši aksesuārus: šalles, cepures, cimdus, zeķes, pončo, žabo utt., apģērbus: džemperi, jakas, tunikas, kleitas. Un mēs varam vēl! Uzņēmuma reālā darbība un pamatnostādne ir darboties ar videi draudzīgiem izejmateriāliem, kas ir augstas kvalitātes, nealerģiski tās lietotājiem, viegli kopjami un raksturīgi mūsu izcelsmes valstij – vilna, kokvilna, lins.

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu veikals, bērnu mēbeles, bērnu rati, bērnu istaba, mēbeles jaundzimušiem, viss jaundzimušiem, aksesuāri

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Vannas istabas aksesuāri : INDA, GEDY (Itālija) OPAL (Polija). Izolācija, blīves.

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

ZL.LV iesaka

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
Mūsu produkti:: ✓ Membrānu sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi - CP Pumps ✓ Peristaltiskie sūkņi ✓ Skrūvveida sūkņi - Nova Rotors ✓ Filters Tapflo Par Tapflo:

Tapflo grupa ir neatkarīgs, ģimenes īpašumā esošs Eiropas ražotājs un globāls membrānu sūkņu, centrbēdzes sūkņu un citu rūpniecisko procesu iekārtu piegādātājs. Tapflo savas pārstāvniecības ir 30 valstīs un neatkarīgi izplatītāji vairāk nekā 45 valstīs.