Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
polikarbonāts GREENHOUSE-NANO – inovatīvs materiāls, ULTRAMARIN, ROYALPLAST, POLYNEX, SUNNEX, Siltumnīcu aksesuāri

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Afgāņu kazani, Uzbeku kazani, Uzbeku naži, naži, Uzbeku trauki, Āzijas kazani, grili, mangali, grila aksesuāri

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinieretas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokliem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi,

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Vasara, mežizstrādes tehnika Echo, CUBCadet, MTD, OLEO-MAC, Castelgarden, Stiga, Al-ko, BRIGSS&STRATTON, Texas, CRAFTSMAN, Murray, Carlton, Husqvarna, Partner, McCulloch, DOLMAR, Oregon, SOLO, KIPOR, Zongshen, TRUPER, REAP, SPERONI. Motorzāģi, motorzāģis, zāģis, spēka zāģis, elektriskie zāģi. Krūmgrieži, krūmgriezis, trimmeris,

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi

SHVAABIJA, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 301a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"SHVAABIJA" - auto riepu serviss Jēkabpilī. Piedāvājumā: Riepu montāža, balansēšana. Auto disku tirdzniecība, disku serviss. Ziemas riepas. Vasaras riepas. Riepu remonts, riepu maiņa. Mazlietotas riepas. Drift sporta riepas. Auto disku pulēšana, krāsošana, disku pulverkrāsošana, disku metināšana. Arku valcēšana, riepu strečošana. Auto aksesuāri, koilioveri, sporta stūres, RECARO stūres, POLI piekare, POLI bukses. Auto disku starplikas, flanči. Zemprofila riepas.

Madonas optika, SIA, Briļļu salons Madonā

Poruka 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Acu ārsts-okulists uz doto brīdi nepieņem. Lūdzam sazināties telefoniski.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

Šūšanas darbnīca

Šveices 31, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Darbnīcā veic apģērbu labošanu, šūšanu un modelēšanu. Darbu veic ātri, labi un kvalitatīvi. Šuj jebkuras komplektācijas sievietēm – nav neglītu sieviešu un nepareizi piemeklēts apģērbs! Darbnīcā var iegādāties Svetlanas Lapiņas modelētos un darinātos tērpus, arī cepures!

Anitas veterinārā aptieka

K.Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Talsos atrodas pilsētas centrā pretī Rimi tirdzniecības centram. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība (sausā, mitrā, specializētā, ārstējošā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, siksnas, aksesuāri, guļvietas, bļodas, kopšanas līdzekļi, smiltis, pakaiši. Šeit Jūs varat iegādāties vitamīnu un minerālvielu piedevas dažādu sugu lauksaimniecības dzīvniekiem, žurku, peļu, skudru, prusaku un citu kaitēkļu indes, dažādu dezinfekcijas līdzekļus. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā Jūs apkalpos pieredzi bagātas un zinošas pārdevējas.

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

K.Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

Ženēva, SIA JET pulksteņu veikals, Brīvības ielā

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
, šalle, šalles, lakats, lakati, sieviešu lakati, sieviešu lakats, jostas, lietussargi, bižutērija, aksesuāri

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.