Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Apģērbs, apģērba labošana, sieviešu apģērbs, bērnu apģērbs, apģērbu šūšana pēc pasūtījuma, individuālie pasūtījumi, apģērbu piegāde, apģērbs sievietēm, apģērbs meitenēm, svētku kleitas, apģērbs zēniem, virsdrēbes, rotaslietas, aplikācijas, dāvanas, bērnu kleitas, tunika, tops, kleita ar garām piedurknēm, naktskrekli, vestes, svārki,

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto preces, aksesuāri , dzinēji, lampas, diski, motori, papildierīces, piederumi, akumulatori.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Durvis Alūksnē. Logi Alūksnē. Durvju tirdzniecība Alūksnē. Logu tirdzniecība Alūksnē, nestandarta logi Alūksnē, nestandarta durvis Alūksnē, PVC durvis Alūksnē, metāla durvis Alūksnē, stikla paketes Alūksnē, palodzes Alūksnē, balkona durvis Alūksnē, lodžija Alūksnē, PVC logi Alūksnē, logu izgatavošana Alūksnē, durvju izgatavošana Alūksnē,

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,

Boutique de Artex, optika

Rīgas 28, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

"Boutique de Artex" – optikas salons Latvijā, kurš piedāvā visu nepieciešamo redzes veselībai. Mūsu uzdevums – noteikt standartus redzes pārbaudei un briļļu sortimentam. Mēs garantējam augstāko kvalitāti visiem briļļu ietvariem neatkarīgi no to cenas.

Georgs Romulis, dzintara rotu veikals

Pēc pieraksta!
Tirgoņu 17, Rīga LV-1050
Apraksts: Georgs Romulis – dzintara rotaslietu veikals plašā izvēlē piedāvā dzintara izstrādājumus un rotas.

Georgs Romulis - dzintara rotaslietu veikals

Krāmu 3, Rīga, LV-1050
rokassprādzes, dzintara kuloni, kuloniņi, dzintara krelles, dzintara kaklarotas, dzintara gredzeni, dzintara aksesuāri

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.
ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

ZL.LV iesaka

Peloton, velo veikals - serviss

Mālkalnes prospekts 26, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Peleton" ir velosipēdu un to rezerves daļu un aksesuāru veikals Ogrē. Veicam arī velosipēdu remontu un apkopi. Plašā klāstā dažāda veida velosipēdi - pilsētas, kalnu u c., kā arī velosipēdi bērniem. Piedāvājumā arī preces bērniem.

ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
audumi, aizkaru dizains, logu dizains, logu noformēšana, aizkaru šūšana, aizskari, shtori, aizkaru aksesuāri
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.