Analīzes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Karme filtrs, ūdens tehnoloģiju centrs

Pilsoņu 1 k-5, Rīga LV-1002
"Karme Filtrs" pakalpojumi:: ✓ Ūdens apstrādes iekārtu, izlietojamo materiālu (filtrējošie materiāli, reaģenti, ķimikālijas) un rezerves daļu piegāde; ✓ Iekārtas montāža, regulēšana un palaišana; ✓ Servisa apkalpošana, garantijas un pēcgarantijas remonts; ✓ Ūdens analīzes;

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Med Transports, SIA

Augusta Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Pakalpojumu klāsts: ✓ Pārvadāšana pacientiem ar kustības traucējumiem; ✓ Droši, ērti, un ar komfortu; ✓ Pārvadāšana lielos attālumos Transportēšana: Guļošo vai sedošo pacientu pārvadāšana ietver sevī pacienta transportēšana uz nestuvēm vai ratiņiem. Mediciniska transporta darbinieki nodrošinās pārvadājumu no ārstnieciskās iestādes – mājās vai otrādi, jebkurā citā vietā pēc viņa vēlmes. Nodrošinam pacienta ar kustības traucējumiem pārvadāšanu „no gultas uz gultu”, nešana no/uz vajadzīgo stāvu.Specializētais transports aprīkots ar visu nepieciešamo, lai pacients justos droši, ērti un komfortabli. Nodrošīnam speciālizēto transportu invalidiem, kā arī palīdzibu transportēšanas laikā, piemerām, nešana no/uz vajadzīgo stāvu ratiņos Sanitāra transporta pakalpojumi tiek sniegti ar palīgiem vai medicīniskiem darbiniekiem.

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Aspari, SIA

Carnikava, Mērnieku 4, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Piedāvājam:: ✓ Polipropilēna trauki ✓ Konservu vāki Iepakojumu izgatavošana:

SIA "Aspari" ir iepakojumu izgatavošanas uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājām augstas kvalitātes polipropilēna traukus pārtikas un nepārtikas preču iepakošanai. Pieejamas dažādas pārtikas trauku formas – apaļas, ovālas un taisnstūra, kā arī daudzveidīgi trauku tilpumi – no 80 ml līdz pat 2000 ml. Tāpat ir iespējams veikt trauku apdruku pēc klienta iesūtītās skices. Trauki visbiežāk tiek izmantot pārstrādes rūpnīcās un piena produktu, piemēram, krējuma, jogurta vai biezpiena, fasēšanai. Tapāt tie piemēroti tādu pārtikas produktu iepakošanai kā medus vai ievārījums. Nepārtikas preču kategorijā šos iepakojumus nereti izmanto dažādu beramo vielu iepakošanai un uzglabāšanai.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Bišu dārzs, SIA, Veterinārā klīnika

Paula Lejiņa 5, Rīga LV-1029
Pakalpojumi: ✓ Dzīvnieku slimību diagnostika ✓ Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana ✓ Ārstēšana ✓ Vakcinācija ✓ Mikročipēšana ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Neatliekamā palīdzība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Lāzerterapija ✓ Trakumsērgas tests ✓ Izziņu, žetonu, pasu izsniegšana ✓ Konsultācijas ✓ Konsultācijas bišu audzēšanā ✓ Mājas vizītes ✓ Zooveikals ✓ Eitanāzija ✓ Morgs

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zobārstniecībā pieejamie pakalpojumi:: ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobu ārstēšana un atjaunošana ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana

Esat laipni gaidīti mūsu zobārstniecības klīnikā Siguldā!

Apraksts:

SIA "KF DENTAL" ir zobārstniecības klīnika visai ģimenei, kas sniedz augsti kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus, izmantojot modernākās iekārtas un jaunākās paaudzes zobārstniecības materiālus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Bufo, Veterinārā klīnika Ķekavā

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Veterinārās klīnikas piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Vizīte ✓ Izziņa ✓ Vakcinācija un reģistrācija ✓ Procedūras un manipulācijas ✓ Ķirurģiskas operācijas ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieka eitanāzija Klīnikas "Bufo" veterinārārstes:: ✓ Linda Samiņa ✓ Valērija Guseva ✓ Vija Guseva

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

Krišjāņa Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana, Diagnostika, acu, ausu, kosmētiskās, operācijas, laboratorijas analīzes