Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Dārzniecība, dārzkopība, dārzeņkopība, dārzeņi, ziedi, ziedu tirdzniecība, floristika, ziedu veikali, labiekārtošana, apzaļumošana, stādi, grieztie ziedi, dēsti, gurķi, gurķu audzēšana, tomāti, tomātu audzēšana, siltumnīcu dārzeņi, vainagi, pušķi, ziedošie augi, telpaugi, stādi konteineros, nokarenie augi, dārznieks, Kliģeni,

Sprogas, ZS

"Sprogas" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
ziemciešu stādaudzētavas, stādaudzētavas Vidzemē, augļu koku stādi Alūksnē, augļu koku stādi Vidzemē, graudzāles, daudzgadīgās graudzāles, dekoratīvās graudzāles, Viengadīgās puķes, Daudzgadīgo puķu stādi, dārza zemenes, Svaigas zemenes, Dārzkopība, dārzkopības uzņēmums, stādaudzētava, stādi, augļkopība, vasaras puķu stādi, puķu

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Apkurei, apkures katli, pirts krāsnis, plītskrāsnis, malkas plītis, taupības krāsniņas, radiatori, krāsnis, kamīni, boileri, kamīnkurtuves. Labiekārtošana,parku soli, betona soli, velostatīvi, velosipēdu statīvi, veloturētāji, atkritumu urnas, puķupodi, laternas, pastkastes, mākslīgā zāle, āra puķu podi, žogi, lauksaimniecības žogi,

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
Autogāzes serviss Rīgā. Auto pārbūve. Auto gāzes iekārtu uzstādīšana, sertificēšana, garantijas un pēcgarantijas apkalpošana un serviss, tehniskā apkope. Filtru uzstādīšana. Itāļu autogāzes iekātas. Auto gāzes iekārtu BRC un Landi Renzo oficiālie pārstāvji Latvijā. Itāļu auto gāzes iekārtas. Autogāzes veikals. Autorizēts serviss.

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65b-65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

JR Auto, SIA

Jelgavas 36, Rīga, LV-1004
Sniegtie pakalpojumi:: ✓ Dīzeļdzinēju automašīnu diagnostika un remonts ✓ Dīzeļdegvielas sprauslu pārbaude un remonts ✓ Jaunas un restaurētas sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas augstspiediena sūkņu pārbaude un remonts ✓ Visu veidu dzinēju turbīnu remonts ✓ Turbīnu rezerves daļas ✓ Jaunas un restaurētas turbīnas

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Bērzpils 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Tolmets Vidzeme, SIA, Balvu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Tehnikas 5c, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Tolmets Vidzeme, SIA, Gulbenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Malas 8, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Demontāžas darbi, demontāža , nojaukšana. Metāla konstrukciju demontāža , izjaukšana, nojaukšana., Metāla konstrukciju demontāža , izjaukšana, nojaukšana.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "INTREX SERVISS" nodarbojas ar apkures sistēmu, katlu tirdzniecību un montāžu. Mūsu kompānijā strādā pieredzējuši, augsti kvalificēti un sertificēti speciālisti, kas ļauj nodrošināt teicamu izpildāmo darbu kvalitāti. Firmas speciālisti veiks objektu apskati un novērtējumu, lai konsultētu Jūs, ņemot vērā Jūsu prasības un vēlmes. Firmai ir visas nepieciešamās licences piedāvāto darbu veikšanai.

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Mājsaimniecības mantu pārvadāšana ✓ Globāls autotransports ✓ Mājdzīvnieku pārvadājumi visā pasaulē ✓ Ceļojošās izstādes ✓ Pārcelšanās pakalpojumi vēstniecībām un diplomātiem ✓ Pārcelšanās ar bērniem Par uzņēmumu:

Personīgo mantu un iedzīves pārvietošanās pakalpojumi Baltijas valstīs, Eiropā un visā pasaulē. Biroju arhīva, mēbeļu un iekārtu pārvešana. Kravu uzglabāšana. Starptautiskais transports. Muitas formalitātes. Apdrošināšana. Pārcelšanās, pārvākšanās serviss. Moving Services. Movers. Insurance. Relocation. Pet move. Storage.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika