Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Dīzeļa sprauslu remonts ✓ Dīzeļa motoru remonts ✓ Dīzeļa sūkņu remonts ✓ Kvēlsveču un sprauslu demontāža ✓ Degvielas sistēmu tīrīšana ✓ Serviss kravas auto ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Dīzeļdzinēju apkope ✓ Serviss vieglajiem automobiļiem

Solinna, IK

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: ”Solinna” IK nodarbojas ar dekoratīvo un puķu stādu audzēšanu un tirgošanu. Dārzniecībā uz vietas plašā klāstā audzējam vasaras puķes, dekoratīvos stādus un ziemcietes. Sniedzam konsultācijas, veicam augu komplektācijas, stādam puķu podus un balkonu kastes.

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Akmens Kleisti, SIA, kapu pieminekļu izgatavošana

Mālu 21, Rīga LV-1058
Kapu pieminekļi pēc individuālā pasūtījuma:: ✓ Granīta kapu pieminekļu izgatavošana ✓ Kapu piemineklis ar statīvu vāzei ✓ Pulēts melna granīta kapu piemineklis. ✓ Laukakmens kapu piemineklis. ✓ Individuāli izstrādāts kapu pieminekļu ansamblis. ✓ Kapu apmales. ✓ Kapu plāksnes. ✓ Pusslēgtā kapu plāksne. ✓ Kapu vāzes. ✓ Kapakmens plāksnes. ✓ Granīta žogi. ✓ Betona apmales. ✓ Koka kapu soliņi. ✓ Granīta svečturi. ✓ Akmens urnas. ✓ Akmens krusti. ✓ Pieminekļi dzīvniekiem. ✓ Pieminekļu transportēšana visā Latvijā. ✓ Gravēšana kapos. ✓ Gravēšanas pakalpojumi. ✓ Portretu gravēšana. ✓ Kapu labiekārtošana.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Apraksts:

SIA "JUMETS" nodarbojas ar metāllūžņu iepirkšanu Latvijā, pieņem krāsainos un melnos metāllūžņus pārstrādē. Visa veida metāllūžņu uzpirkšana par izdevīgām cenām.

Jumets, SIA, Filiāle, Metāllūžņu iepirkšana Ogrē

Jaudas 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Metāla konstrukciju, objektu, iekārtu demontāža .

Tolmets Vidzeme, SIA, Valkas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Varoņu 35, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Bruģēšanas darbi, SIA

Priekuļi, Raunas 6, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts:

SIA "Bruģēšanas darbi" pieredzējuši speciālisti kvalitatīvi veic visa veida bruģēšanas darbus par lielisku cenu saprātīgā termiņā Vidzemes reģionā.

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
piegāde, bremžu diagnostika, kravas auto riepas Līgatnē, kravas auto riepu montāža, kravas auto riepu demontāža

Tolmets Vidzeme, SIA, Limbažu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Dzegužu 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Demontāžas darbi, demontāža , nojaukšana. Metāla konstrukciju demontāža , izjaukšana, nojaukšana., Metāla konstrukciju demontāža , izjaukšana, nojaukšana.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Būvdraugs, SIA

Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.