Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Trago, SIA

Ozolciema 44, Rīga, LV-1058
Kravu pārvadājumi: auto

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
metāla kāpnes, metāla kāpņu konstrukcijas, metāla dizaina priekšmeti, tehnoloģisko iekārtu izgatavošana, metāla žogi un vārti,detaļu griešana un locīšana, virpošana , frēzēšana . Virpošanas, frēzēšanas darbi, pulverkrāsošana,cinkošana, lāzergriešana.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Andris Ševirjovs, sertificēts skursteņslaucītājs

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Sertificēts skursteņslaucītāja amata zellis ar vairāku gadu pieredzi, individuāla pieeja katram klientam un veicamajam darbam. Latvijas Amatniecības kameras un Skursteņslaucītāju amata brālības biedrs Kuldīgā un Kuldīgas novadā.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Gastrobārs Yoggi Bear, SIA

Saules 32, Daugavpils, LV-5401
kafejnīcas, bāri, restorāni Daugavpilī, inovatīva virtuve, virtuve jebkurai ģimenei, veģetārā virtuve, individuāla , pieeja katram klientam.

VVV un A, SIA

Tārgales 64-41a, Ventspils, LV-3602
Kvalitatīva darbu veikšana, profesionāla komanda, profesionalitāte, kvalitāte, individuāla pieeja katram, klientam, individuāla pieeja katram objektam.

Siričenko K., fizioterapeita prakse

Kārļa Mīlenbaha 7-1, Rīga LV-1050
fizioterapeita konsultācijas, ārstēšanas plāns, manuālais terapeits centrā, vingrošana, ārstnieciskā vingrošana, individuāla , pieeja , kinezioloģiskā teipošana, teipošana, teips, teipošana centrā, relaksācija, apzinātā relaksācija

Smiltenes mēbeles, SIA

Dārza 25A, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Mēbeļu projektēšana, dizains, rūpīga izgatavošana, individuāla pieeja katram pasūtījumam.

Eko Air, SIA

Miera 30d, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Līdzplūsma, Aprēķinu programma, Ātra ražošana, Kvalitāte, Ātra piegāde, Lielākā noliktava Baltijā, Individuāla , pieeja , Nestandarta risinājumi, Kvalitātes kontrole, Eiropas standarti.

Melnā bite, restorāns

Audēju 13, Rīga, LV-1050
restorāns viesnīcā, jauki pasēdēt, labi pavadīt laiku, kur paēst, restorāns, vakariņas nelielām kompānijām, individuāla , pieeja , garšīgi paēst, dzērieni, bārs, strausa tartars, Audēju iela 13, siera kūka, kafejnīcas, bāri

D & P, SIA, Naftas bāze

Latgales 461, Rīga LV-1063
uzticami darbinieki, uzticama sadarbība, uzticams, profesionāls partneris, profesionalitāte, profesionāla pieeja , jebkurai problēmai, individuāla pieeja katram klientam, degvielas, naftas produktu vairumtirdzniecība