Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Apbedīšanas birojs Atvadas, SIA

Lielā 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Palīdzēsim jums grūtā brīdī, uzņemoties visus ar apbedīšanu saistītos jautājumus. Atbildība un individuāla pieeja. Konsultācija, bēru organizēšana, aizgājēja transportēšana (katafalks), morga pakalpojumi, kremēšanas pakalpojumi, zārki – piederumi, kapavietu labiekārtošana.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

ILBU, SIA, Kokmateriālu ražotne

"Sētas" , Mārcienas pagasts, Madonas nov. LV-4852
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums SIA "Ilbu" dibināts 2007. gadā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un piegāde. Individuāla pieeja katram sadarbības partnerim.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Jumtu, žogu serviss, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Apraksts:

SIA "Jumtu, žogu serviss" piedāvā augstas kvalitātes produktus pat līdz neierobežotai garantijai. Plašs sortiments. Liela krāsu izvēle. Individuāla pieeja katram klientam. Mūsu sortimentā ietilpst - metāla paneļa žogi, štaketžogi (moderna alternatīva tradicionāliem koka dēļiem ar garantiju), jumta logi, kā arī jumta apdares elementi, trapecveida loksnes, metāla dakstiņu jumti, moduļveida metāla dakstiņu jumti, jumta logi, dažādas nestandarta skārda detaļas, piemēram, skursteņu apdares pieslēgumi, skursteņu cepures, skursteņu nerūsējošā tērauda čaulas. Sadarbojamies ar kvalificētiem, pieredzi bagātiem meistariem skārda detaļu izgatavošanā un montāžā.

Pakalpojuma sniegšanas vietas ir visa Latvija.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Zintis Varblans, IDV

Rīga
Apraksts:

Izgatavoju skursteņu cepures no 0,5 mm biezuma cinkota skārda ar poliestera pārklājumu dažādos toņos. Tās pasargā dūmeni no laikapstākļu ietekmes, kā arī ir vizuāls papildinājums kopējam mājas izskatam. Individuāla pieeja katram klientam, pieņemamas cenas.

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

DentaLab, SIA, zobu tehniskā laboratorija

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Augstas kvalitātes tehnoloģija. CAD/CAM; ✓ Cirkonija keramika; ✓ Venīri; ✓ Metāla un metālkeramikas produkti; ✓ Implanti; ✓ Inlejas, onlejas; ✓ Presētā keramika; ✓ 3D drukāti produkti. Piedāvājums:

Zobu tehniskā laboratorija "DENTALAB" specializējas uz cirkonija pilnas formas anatomiju, vajadzības gadījumā ir iespēja izgatavot arī metālkeramiku. Mēs esam zobu tehniskā laboratorija, kur katram pasūtījumam ir individuāla pieeja!

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.