Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Komforts M, SIA

Latgales 40, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Piedāvājam kvalitatīvas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Plašs materiālu un furnitūras piedāvājums, dizainera pakalpojumi.

Mūsdienīgi risinājumi mēbelēm Jūsu interjerā un individuāla pieeja katram klientam.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

GOFRAPRO, SIA, KARTONA IEPAKOJUMA RAŽOŠANA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti un pakalpojumi: ✓ Gofrētas kartona kastes ✓ Kartona kastes ar lamināciju ✓ Kartona iepakojums pēc individuāla pasūtījuma ✓ Kartona apdruka ✓ 3 un 5 slāņu gofrakartons E, B, C, EB, BC profila ✓ Individuāla nestandatra iepakojuma konstrukcija ✓ Dizaina un parauga izgatavošana ✓ 3-krāsu fleksogrāfijas druka uz gofrēta kartona ✓ Transportēšanas kārbas

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Dievs svētī" jau vairākus gadus palīdz cilvēkiem grūtā brīdī. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu - konsultācijas, mirušā transportēšanu (tai skaitā no/uz ārvalstīm), apbedīšanas ceremoniju, kremācijas un bēru mielastu organizēšanu, bēru piederumu (zārku, krustu, kapakmeņu, segu, štrausu u.c.) nodrošināšanu. Mēs labi saprotam to, kādai ir jābūt mūsu lomai visu jautājumu kārtošanā, kas ir saistīti ar šo bēdīgo momentu katra cilvēka dzīvē. Savu darbu mēs darām precīzi, ņemot vērā visas cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses, kuram ir jāpārdzīvo šīs sarežģīts dzīves posms. Apbedīšanas pakalpojumus sniedzam gan Rīgā, gan arī visā Latvijā, ievērojot aizgājēja piederību konkrētai ticībai un konfesijai. Darba kārtība, precizitāte, atbildība, uzkrātā darba pieredze, individuālā pieeja katram – ir mūsu darba princips. Sazinieties ar mums, un mēs parūpēsimies par visu, lai Jūsu tuvinieks tiktu aizvadīts cieņpilni.

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

Danija, salons

Stacijas 3a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par frizētavu:

Frizētava Danija piedāvā frizieru un nagu speciālistu pakalpojumus. Piedāvājam modernus matu griezumus visai ģimenei. Profesionāla matu kosmētika. Manikīrs piedāvā pēc klientu vēlmēm gan klasisko manikīru, gan ar gēllakas pārklājumu, gan nadziņu modelēšanu ar dažādiem dizainiem, gan nagu apgleznošanu. Jūs sagaidīs mājīga un draudzīga atmosfēra, vēlme atgriezties! Darba laiki pēc pieraksta, ja nepieciešams, strādājam arī svētdienās un svētku dienās.

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Veselības sporta stacija" ir vingrošanas studija, kas nodrošina individuālus un grupu treniņus: pilates uz paklāja un trenažieriem, joga, muguras veselība, stājas uzlabošana, pēcdzemdību vingrošana. Treneri izvērtē klienta fizisko sagatavotību un stāju, konsultē un,  klienta mērķu sasniegšanai, sadarbojas arī ar citu nozaru speciālistiem.

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

PROWRISTBANDS, Aproces un aksesuāri

Bāriņu 13-1/3, Liepāja LV-3401
Produkcija: ✓ Aproces (kontroles, silikona) ✓ Kakla lentes (standarta, auklveida, sublimācijas, izšūtās, aksesuāri) ✓ USB (rotējošais, biznesa kartes, kapsula, aproces, pildspalvas) ✓ PVC atslēgu piekariņi ✓ Aproces piekariņi ✓ Lentes ar apdruku Kāpēc izvēlēties mūs?: PROWRISTBANDS piedāvā tikai augstākās kvalitātes kontroles aproces, silikona aproces un kakla lentes par cenu, kas ir konkurētspējīga Eiropas izplatītāju vidū. Mūsu komandā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru pieredze uzkrāta daudzu gadu garumā. No uzņēmuma dibināšanas brīža, kā viens no galvenajiem darbības pamatprincipiem ir bijis rūpēties par to, lai katram klientam tiktu nodrošināta individuāla pieeja un katrs no klientiem izmantotu produktu priekšrocības pilnā apmērā. Uz katru personalizētu produktu pieprasījumu mūsu dizaineru komanda piedāvās Jums savu redzējumu. Liela uzmanība tiek veltīta produktu kvalitātei un piemērotu ražotāju izvēlei. Mēs veidojam sadarbību ar vadošajām rūpnīcām no ASV, Ķīnas un Eiropas, kuru produkti un ražošanas standarti tiek regulāri pārbaudīti, lai nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes produktus mūsu klientiem.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
oriģinālās rezerves daļas, profesionāļi, profesionalitāte, uzticami partneri, profesionāli darbinieki, individuāla , pieeja , Stiga, Husqvarna, Jonsered, McCulloch, SOLO, Flymo, Oregon, Briggs & Stratton.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.