Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18.novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

multicolor.lv, Goodwin, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 17, Daugavpils LV-5410
Apraksts: Uzņēmuma galvenais mērķis ir metāla izstrādājumu pulverkrāsošana, izmantojot modernas iekārtas. Infrasarkano staru krāsns iekšējie izmēri 7,5m x 1,7m x 2,25m. Produkcijas max. izmērs krāsošanai 7,3m x 1,65m x 2,1m. Lielo izmēru polimerizācijas ļauj īsā laikā krāsot līdz 300m2 dienā. Saprātīgas cenas. Augsta kvalitātes garantija. Precīzi termiņi. Individuāla pieeja katram klientam. Pulvera pārklājuma priekšrocības ir augstāks vides, skrāpējumu, korozijas, ķīmisko un mehānisko bojājumu aizsardzības līmenis. Darbā mēs izmantojam RAL krāsu katalogu.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Līvis Kerliņš, akmeņkalis

Lauku 24, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Pieredze, radošums, individuāla pieeja. Laipni lūgti Vidzemes pusē pie akmeņkaļa. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, piegravēšana, restaurācija. Betona un granīta apmales. Kapu labiekārtošana. Dārza skulptūras.

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

EvaMar, SIA, zobārstniecība Bauskā

Uzvaras 21-1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "EvaMar" piedāvā dažādus zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, tajā skaitā zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu higiēna, implantoloģija. Kvalitatīva zobārstniecība Bauskā. Individuāla pieeja katram klientam. Ārsti - Inguna Dzene, Anda Bergmane, Elīza Vēja. Ķirurgs -  Darja Gvergžde. Higiēnists - Ilona Saukuma.

Med Prof, SIA

K.Valdemāra 157-209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Vakcinācija pret Covid-19 ✓ Obligātās veselības pārbaudes ✓ Mobilais rentgena kabinets Apraksts:

SIA "Med Prof" ir dibināta 2008. gadā, uzņēmums profesionāli nodarbojas dažādu medicīnisku pakalpojumu sniegšanu, izbraucot pie klientiem. Uzņēmums nepārtraukti attīstās, pilnveidojas, sekojot mūsdienīgām tehnoloģijām un prasībām, kas palīdz veicināt uzņēmuma konkurētspēju tirgū. Mūsu rīcībā ir modernas diagnostikas tehnoloģijas, kas nodrošina sniegto pakalpojumu ātrumu un kvalitāti. Galvenā SIA "Med Prof" priekšrocība – kvalificēta ārstu komisija izbrauks tieši pie Jums, taupot Jūsu laiku un naudu. Mūsu mērķis ir sniegt kvalitatīvu pakalpojumu, atrodot individuālo pieeju katram klientam. On-line pieteikums Jūsu ērtībai ir viegli saprotams un uztverams http://www.medprof.lv/pieteikums-tie%C5%A1saist%C4%93

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācija jauniešiem ✓ Grupu psihoterapija ✓ Psihisko traumu psihoterapija ✓ Atbalsta terapijas Apraksts:

Konsultācijas virzītas uz klienta resursu apzināšanos, tikšanos pašam ar sevi, savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tās veicina sevis pašizjūtu. Konsultācijas sekmē problēmsituāciju izpratni un attiecību labirintu šķetināšanu. Konsultācijās tiek veikta risinājumu meklēšana attiecībās ar citiem un attiecībās ar sevi. Būšu kā pavadošais atbalsta gids jūsu individuālajā izaugsmes ceļojumā. Mana izglītība ir psihologijā (konsultēšanā psiholoģiskās krīzes situācijās, grupu psihoterapijā (psihodinamiskā pieeja), psihisko traumu psihoterapijā (psihodinamiskā procesuāli-somatiskā pieeja)), kā arī pedagoģijā un jogā. Darba pieredze: 2004. – 2005. skolas psihologs; 2005. – 2009. psihologs, karjeras konsultants PKIVA; kopš 2009.gada psihologa privātprakse; kopš 2012.gada psihologs ieslodzījuma vietā.

Brokāne A. psihologa prakse

Brāļu Skrindu 9-3.st., Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Konsultēšana ✓ Sociālo, emocionālo un kognitīvo prasmju apgūšana, ✓ ABA terapija ✓ Aromapsiholoģija- olfaktoterapija ✓ Psiholoģiskā izpēte bērniem vecumā no 6-16 gadiem, psihologa atzinuma sagatavošana pedagoģiski medicīniskai komisijai.

Psihologs bērniem

Psihologs vecākiem

Psihologs pieaugušajiem