Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Krāsošana, krāsošanas darbi, flīzēšana, sienu apdare, grīdas apdare, reģipša montāža, santehnika, mūrēšana, špaktelēšana, fasādes siltināšana, metināšanas darbi, dažādu grīdas segumu ieklāšana, Celtniecība, būvniecība. Remontdarbi. Iekšdarbi. Renovācija. No pamatiem līdz atslēgai. SRKK. Būvēt. Celt. Remontēt. Iekšējie remontdarbi.
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Upesleju sākumskola

Upeslejas, Skolas 12, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Apraksts:

Upesleju sākumskola ir skola ikviena bērna talantu attīstībai drošā, izglītojošā un ekoloģiskā vidē. Skola, kurā tiek nodrošināts mūsdienīgs mācību process, lai attīstītu ikviena bērna prasmes, sniegtu dzīvei svarīgas zināšanas. Klases ar nelielu skolēnu skaitu, kas dod iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram bērnam, atbilstoši jaunajām kompetencēm.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

Ailo Build, SIA

Atmodas 17, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts:

Būvniecības pakalpojumi. Remontdarbi. Profesionalitāte, individuāla pieeja klientam un pakalpojuma kvalitāte. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Sazinies ar mums!

Vilards, SIA

Jupatovkas 5a, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “Vilards” ir oficiāls “RUUKKI” produkcijas pārstāvis Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar jumtu materiālu un to komplektējošo elementu tirdzniecību, izbūvi, rekonstrukciju u.c. montāžas darbiem. Izgatavojam arī dažādus standarta un nestandarta skārda izstrādājumus pēc pasūtītāja izmēriem īsos termiņos. Individuāla pieeja ikvienam klientam un augsts apkalpošanas serviss ir mūsu ikdiena.

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
Pakalpojumi:: ✓ Galdniecības izstrādājumi ✓ Interjera elementi dārzam un mājām no koka ✓ Kokapstrāde ✓ Zāģmateriāli ✓ Mežu zāģēšana ✓ Mežu izvešana ✓ Mežu kopšana ✓ Cirsmu un īpašumu pirkšana Mežizstrāde un kokapstrāde:

Veicam mežu izstrādes un apsaimniekošanas darbus. Pārdodam zāģmateriālus. Visa veida galdniecības pakalpojumi. Mērķis ir ražot augstas kvalitātes koka izstrādājumus, vienlaicīgi apmierinot klientu vajadzības. Kvalitāte un individuāla pieeja ir mūsu darbības pamatos.

SIPpanel, SIA

Roja, Talsu 18-35, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Mēs piedāvājam šādus pakalpojumus:: ✓ SIP paneļu ražošanu un tirdzniecību; ✓ SIP paneļu piegriešanu; ✓ SIP paneļu piegriešanu un sakomplektēšanu pēc individuāla projekta; ✓ Māju celtniecību no SIP paneļiem; ✓ Māju un ēku pārprojektēšanu atbilstoši SIP paneļu specifikācijai; ✓ Māju projektu izstrādi; ✓ Tāmju sastādīšanu.

Mēs atradīsim risinājumu ikvienai jūsu idejai.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas