Individuāla pieeja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Izgatavošana, uzstādīšana, metāla sētiņas, kapavietas labiekārtošana pēc individuāla dizaina, granīts

Templum, SIA, Privātskola

Meža 4, Rīga, LV-1048
pieejam, individuāla pieeja katram audzēknim, produktīvs darbs stundu laikā, bez apjomīgiem mājas darbiem, pieeja katrai situācijai, moderno tehnoloģiju izmantošana, mācību process izmantojot modernās tehnoloģijas

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Savs auto, SIA, Autoserviss Madonā

Lazdonas 19a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Savs auto", autoserviss Madonā, piedāvājumā: ritošās daļas remonts, regulārās auto apkopes, auto datordiagnostika, riepu maiņa, balansēšana, dzinēja diagnostika, remonts, metināšana, automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei, apskates iziešana. Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Katram klientam individuāla pieeja. Mūsu būtība – atrast optimālāko, nevis dārgāko. Gaidīsim ciemos!

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "FizProf" profesionālā speciālistu komanda parūpēsies par jūsu veselību. Kompleksa pieeja, uzmanīga attieksme, mūsdienīgas zināšanas un inovatīvu tehnoloģiju izmantošana palīdzēs jums atgūties no traumām un slimībām, saglabāt formu, kā arī izbaudīt procedūras. Savas darba specifikas ietvaros mūsu personāls pastāvīgi saskaras ar ļoti dažādām medicīniskajām problēmām, kuras veiksmīgi tiek risinātas, pateicoties kvalificētam personālam un mūsdienīgām iekārtām. SIA „FizProf” personāla kodolu veido profesionāļi, pieredzējuši speciālisti katrs savā nozarē, medicīnā un atbilstošajiem specializētajai darbībai nepieciešamajiem sertifikātiem. Visi darbinieki brīvi pārvalda kā latviešu, angļu, tā arī krievu valodu.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Aleksis M, SIA, pārvietojamās biotualetes

Spilves 22, Rīga LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Tualetes, tualete ✓ Biotualetes, biotualete ✓ Biotualetes kabīnes ✓ Biotualetes kabīnes (VIP) ar roku mazgājamo ierīci (izlietne) ✓ Biotualetes kabīnes (VIP PLUS) ar roku mazgājamo ierīci (izlietne) ✓ Biotualetes kabīnes uz piekabes ✓ Biotualetes kabīne (apsildāma) uz piekabes ✓ Biotualetes kabīnes noma ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) noma ✓ Biotualetes kabīnes tirdzniecība ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) tirdzniecība ✓ Biotualetes kabīnes apkalpošana ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) apkalpošana ✓ Biotualetes kabīnes piegāde, uzstādīšana, pārvadāšana ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) piegāde, uzstādīšana, pārvadāšana ✓ Dezinfekcijas šķidrumi biotualetēm (koncentrāts) ✓ Smaržīgie diski biotualetēm ✓ Atkritumu tvertnes noma ✓ Roku dezinfekcijas stendi

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
MŪSU PANĀKUMU ATSLĒGA - PROFESIONĀLA KOMANDA UN INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRAM KLIENTAM:

SIA “KUBUS” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana